Cinema in aer liber, la Iulius Gardens. Caravana TIFF Unlimited revine cu trei dintre cele mai apreciate pelicule ale festivalului: „Nasty”, „Asteptandu-l pe Dali” si „Fostii Soti” (P)

Un documentar, o comedie-neagra si un film despre arta si gastronomie sunt trei dintre peliculele desemnate „BEST OF TIFF”, pe care le poti vedea in acest weekend la Iulius Town Timisoara.


Caravana TIFF Unlimited, parte a Transilvania International Film Festival, ajunge in orasul de pe Bega, iar Iulius Gardens redevine „un cinema inedit” in aer liber.

Celebram orasul Timisoara cu trei seri de film din selectia „BEST OF TIFF”! In perioada 16-18 august 2024, marele ecran al Caravanei TIFF Unlimited va fi in Iulius Gardens, iar cinefilii sunt asteptati sa se bucure de proiectii, in fiecare seara, incepand cu ora 21.30. Intrarea este gratuita.

Vineri, va rula unul dintre cele mai asteptate documentare ale anului, despre viata si cariera lui Ilie Nastase. „Nasty” prezinta parcursul tenismenului, prin imagini de arhiva fascinante si interviuri exclusive cu nume mari din lumea sportiva, exploreaza personalitatea sa complexa, momentele de glorie, dar si controversele care i-au marcat cariera.

A doua seara de film propune o incursiune culinara speciala pe marele ecran. „Asteptandu-l pe Dali” spune povestea lui Fernando, un bucatar spaniol talentat care se muta, la inceputul anilor 1970, in satucul Cadaqués, resedinta renumitului Salvador Dalí. Intalnirea dintre bucatar si artist va duce la aparitia unei noi stele pe firmamentul gastronomiei mondiale.

Duminica e randul unei comedii despre criza barbatului modern. In „Fostii Soti” eroul principal este Peter Pearce, care a divortat dupa 35 de ani de casatorie. Peter merge la petrecerea burlacilor a fiului sau, Mickey, unde va realiza ca nu e singurul barbat din familia Pearce care are probleme. O comedie care a fost sold out la TIFF.23!

Caravana TIFF Unlimited este o editie speciala by Iulius Town Timisoara.

(Iulius Town, Departament PR)

 

Leave a Reply