Un jandarm in varsta de 24 de ani din Timisoara s-a sinucis cu pistolul din dotare! Tanarul a fost declarat apt la ultima testare psihologica

Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis s-a impuscat in cap cu arma din dotare si, in ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a mai putut fi salvat.


„In data de 12 august 2024, in jurul orei 07,40, efectivele din cadrul echipajului de interventie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis, observand ca un coleg nu s-a prezentat in serviciu, s-au deplasat la adresa subofiterului, unde barbatul a fost gasit cu o plaga impuscata in zona capului. La fata locului a sosit un echipaj SMURD cu medic pentru acordarea masurilor de prim-ajutor si o echipa de cercetare la fata locului, fiind sesizat si Parchetul Militar Timisoara de pe langa Tribunalul Militar Timisoara”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Timis.

Tanarul a fost supus unei operatii de extragere a glontului, insa inima lui a cedat. ”Cu regret profund, va anuntam ca la ora 11,37 medicii au declarat decesului colegului nostru. Transmitem mesajul de condoleante si suntem alaturi de familia indurerata!”, au transmis reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi al Judetului Timis.

Militarul in varsta de 24 de ani ar fi trebuit sa intre in tura luni dimineata, dar nu s-a prezentat la unitate. Colegii sai s-au alarmat si au inceput sa il caute. Tanarul care s-a impuscat e originar din Gorj si a fost gasit de colegul sau care a sesizat ca nu a venit schimbul.

„Din informatiile noastre, in jurul orei 7,40, vazand ca dupa ce a preluat armanentul nu a ajuns la post, un echipaj al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis s-a prezentat la domiciliul acestuia, unde l-au gasit cu plaga impuscata la nivelul capului”, spune Mihai Venter, desemnat purtator de cuvant al IJJ Timis. In decembrie 2022 jandarmul a fost testat si declarat apt, fiind angajat din luna martie a aceluiasi an. (V.E.)

One thought on “Un jandarm in varsta de 24 de ani din Timisoara s-a sinucis cu pistolul din dotare! Tanarul a fost declarat apt la ultima testare psihologica

Leave a Reply