CCIA Timis a inceput pregatirea Galei Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis 2024 (P)

In data de 1 noiembrie 2024, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza la Centrul Regional de Afaceri cea de-a 31-a editie a Galei Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis, eveniment de referinta pentru mediul de afaceri local, dedicat celebrarii reusitelor antreprenorilor timiseni de succes.


Cu ocazia ceremoniei de decernare a premiilor, se va lansa Catalogul Topului Firmelor din Judetul Timis pentru anul 2023, cel mai prestigios si profesional clasament de companii, realizat anual de Sistemul Camerelor de Comert si Industrie din Romania.

Carte de vizita a succesului si performantei timisene in afaceri, catalogul prezinta in paginile sale informatii despre firmele clasate pe primele 3 locuri, ordonate pe baza unui sistem de indicatori financiari si a unei metodologii unice si unitare la nivel national, dupa domeniu, grupa de activitate si clasa de marime a intreprinderii.

Catalogul este oferit – in mod gratuit, laureatilor Topului Firmelor si invitatilor la eveniment, dar si personalitatilor care viziteaza Camera de Comert sau potentialilor parteneri locali, nationali si internationali.

CCIA Timis ofera oricarei firme, organizatii si institutii din judet si din tara  posibilitatea de a fi inclusa in Catalogul Topului Firmelor din Judetul Timis pentru anul 2023, si de a-l folosi ca un real si util instrument de marketing.

Informatii suplimentare privind materialul publicitar, realizarea tiparului si aplicatiilor, cat si despre oportunitatile de promovare in cadrul Galei si participarea la eveniment se pot obtine la tel. + 40 256 490 771, e-mail: office@cciat.ro. (I.P.)

Leave a Reply