Un tramvai numit dorinta! Spectatorii care au urmarit recitalul sustinut de celebrul cantaret sarb Miroslav Ilici de Ziua Timisoarei, lasati pe jos de sefii din primarie

Ultima seara dedicata Zilei Timisoarei a lasat un gust amar sutelor de spectatori care au urmarit pana la final, in Parcul Rozelor, concertul sustinut de Ansamblul „Timisul” si invitatii sai, Nicoleta Voica, Mioara Velicu, Mihai Teaca, Constantin Enceanu, Roby Lakatos Ensemble si, in special, vedeta muzicii populare din Serbia, Miroslav Ilic.


Dupa partea amuzanta a reprezentatiei, cand Constantin Enceanu a facut „prezenta” oltenilor din Rozelor si i-a intrebat daca toti vor sa devina sefi in Banat, a venit randul invitatului special Miroslav Ilici sa se adreseze sarbilor care au venit sa-i asculte cantecele consacrate de ambele parti ale granitei.

Din nefericire, o mare parte dintre spectatori au fost nevoiti sa renunte la reprezentatia vedetei din Serbia, din cauza orei tarzii, si pentru a prinde ultimul tramvai.

Era ora 23,30, prin statia de la Catedrala a trecut un singur troleibuz, care se retragea in depou. Am fugit la statia de tramvai, unde doua sau trei n-au deschis usile, pentru ca aveau tabla cu retragerea in depou… In sfarsit, a venit un 2 si am calatorit cateva statii, apoi pe jos, pana pe Calea Chisodei.

Este o scapare impardonabila a celor de la STPT, a Primariei Timisoara, ca – in aceste zile cu spectacole programate la ore tarzii – sa nu prelungeasca orarul mijloacelor de transport in comun”, ne-a sesizat V. P., o fana infocata a lui Miroslav Ilici, care n-a avut ocazia sa urmareasca spectacolul pana la final.

Si, pentru ca un necaz nu vine niciodata singur, in statia de taxi nu era nicio masina…

Reamintim ca, in 3 august, Timisoara a sarbatorit 105 ani de la intrarea in oras a trupelor romane aflate sub conducerea colonelului Virgil Economu. Cu acest prilej, incepand cu 1 august, pana in 4 august, pe scena din Parcul Rozelor au avut loc reprezentatii de opereta si muzica. (E.T.)

Leave a Reply