Un barbat drogat si un suspect de furt, depistati de politistii locali in zona Garii de Nord din Timisoara

Politistii locali din cadrul Compartiment Siguranta Transportului Urban, aflati in serviciu in weekend, au observat pe Bdul Republicii, in statia de troleibuz, un barbat care, la vederea patrulei, a devenit agitat, panicat. Politistii locali au trecut la legitimarea acestuia, stabilind ca are 31 de ani si este din comuna Giroc.


La controlul corporal efectuat asupra sa, a fost gasit un plic cu substanta verde-olive, care pare a face parte din categoria celor interzise. Barbatul a recunoscut ca ar fi consumat substante interzise pe care le-ar fi cumparat de la un tanar din zona.

Acesta a fost preluat pentru intocmirea documentelor, iar cazul sau a fost transmis pentru continuarea cercetarilor catre politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara.

Tot la sfarsitul saptamanii, politistii locali din cadrul Compartimentului Politia Pietelor, aflati in patrulare pe Str. I. Vacarescu, au fost sesizati de politistii Sectiei 3 despre faptul ca au nevoie de sprijin in gasirea unei persoane cautata pentru furt. In baza semnalmentelor primite, politistii locali l-au identificat in aproximativ jumatate de ora pe barbatul cautat. Acesta se afla pe scarile Pietei Iosefin.

Este vorba despre un tanar de 25 de ani, din Timisoara, care a sustras unui alt barbat de 46 de ani o suma de bani, in zona Garii de Nord. Imediat politistii locali s-au deplasat cu suspectul la Sectia 3 Politie, unde se afla si pagubitul, fiind predat pentru continuarea cercetarilor. (Politia Locala Timisoara, Daniela Seracin)

Leave a Reply