PE SURSE / Un luptator din circuitul GFC, atacat de mai multi indivizi in parcarea unei sali de fitness din Timisoara UPDATE: Agresiunea s-a comis in interiorul salii

Un luptator din circuitul GFC – Golden Fighter Championship, care a facut parte din echipa Romaniei in meciul contra Olandei, din noiembrie 2019, de la Timisoara, a fost atacat de mai multi indivizi, in parcarea unei sali de fitness.


Incidentul s-a petrecut in seara zilei de 1 august, in parcarea Gym One 6, cand mai multi tineri agresivi au navalit peste Alin Vacareanu, sportivul de K1, caruia, in urma cu trei ani, i-a fost incendiata masina in fata unei vile din Giarmata.

Potrivit unor martori, sportivul a suferit leziuni care i-au pus viata in primejdie si a fost transportat la spital. Evenimentul a fost anuntat la 112, iar o echipa de politisti de la Investigatii Criminale au venit la fata locului pentru a face constatarea si a preleva probe care sa conduca la prinderea agresorilor.

Deocamdata, se fac cercetari in rem pentru loviri sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, urmand ca, in functie de evolutia sanatatii sportivului timisorean, incadrarea sa fie schimbata. Vom reveni cu amanunte. (V.E.)

UPDATE! In lipsa informatiilor venite pe canale oficiale, publicam, in continuare, informatiile venite la redactie pe surse: “Agresiunea a fost în interiorul salii Gym One. Victima statea pe o canapea, in fata receptiei, si manca pui cu orez. A întrat un individ, care l-a intepat cu un cutit si a fugit cu un scuter parcat in parcarea centrului comercial. Exista poze cu sangele de pe canapea.”

One thought on “PE SURSE / Un luptator din circuitul GFC, atacat de mai multi indivizi in parcarea unei sali de fitness din Timisoara UPDATE: Agresiunea s-a comis in interiorul salii

Leave a Reply