Iulius Town devine pista de raliu! Campionatul National de Super Rally, din weekend, promite un spectacol automobilistic plin de viteza si adrenalina (P)

In aceasta saptamana, la Iulius Town va avea loc un spectacol automobilistic cu multi cai putere. Piloti precum Mihai Leu si Vali Porcisteanu vor concura in cadrul Campionatului National de Super Rally, pe un traseu spectaculos in jurul ansamblului mixed-use.


Pentru o buna desfasurare a evenimentului, incepand de vineri, ora 22, si pana sambata, ora 16, traficul auto in zona Iulius Town se va efectua pe rute alternative. Clientii vor avea acces dinspre Calea Aradului (pe langa cladirea UBC 1) inspre parcarile VIP UBC 3 Parking, Iulius Gardens Parking, Multilevel Parking si Iulius Mall Parking (sub Hipermarketul Auchan), dar si de pe Calea Sever Bocu (intrarea de langa benzinaria Lukoil) inspre Iulius Mall Parking.

Cea de-a doua etapa a Campionatului National de Super Rally are loc, in acest final de saptamana la Timisoara. Fanii automobilismului si curiosii sunt asteptati, in Iulius Town, sa se bucure de un spectacol cu motoare turate, viteza si adevarate demonstratii de maiestrie in arta pilotajului. Vineri, de la ora 19, in Parcarea VIP UBC 0, va avea loc Startul festiv, cand vor fi prezentate echipajele care vor concura.

Sambata, de la ora 09, vor avea loc mansele de recunoasteri si antrenament. Competitia va incepe de la ora 13, cand entuziasmul si adrenalina vor atinge cote maxime, atat pentru spectatori, cat si pentru participanti. Festivitatea de premiere va avea loc in aceeasi zi, in parcarea VIP UBC 0 din Iulius Town Timisoara, incepand cu ora 15.

Printre participantii la Campionatul National de Super Rally se numara si nume consacrate ale motorsportului romanesc: Mihai Leu, Costel Casuneanu, Vali Porcisteanu, Leo Borlovan (castigatorul editiei din 2023), precum si timisorenii Radu Benea si fiul sau, Nicolas Benea.

Pentru o buna desfasurare a evenimentului, incepand de vineri, 9 august, de la orele 22, si pana sambata, 10 august, orele 16, traficul va fi restrictionat pe strazile din jurul complexului. Cei care doresc sa vina cu masina la mall, pot accesa parcarile VIP UBC 3 Parking, Iulius Gardens Parking, Multilevel Parking si Iulius Mall Parking (sub Hipermarketul Auchan) de pe Calea Aradului si Calea Sever Bocu. Dupa ce Campionatul National de Super Rally se va incheia, traficul va reveni la normal.

Urmareste pagina de Facebook Iulius Town pentru a fi la curent cu toate noutatile!

(Iulius Town, Departamentul PR)

Leave a Reply