Tragedie! Un politist de la IPJ Maramures a murit in urma unui accident rutier, iar o alta politista este in coma

Un accident grav s-a produs, vineri aseara, pe o strada din Targu Lapus, judetul Maramures. In urma incidentului, un politist a murit, iar o politista este in coma.


Un grav accident a avut loc in aceasta seara la iesirea din Targu Lapus. Un politist a decedat pe loc, iar soferul si o pasagera, tot politista, au fost grav raniti.

Politista a fost preluata de echipajul SMURD si a fost transportata la Spitalul de Urgenta din Baia Mare. Se pare ca, din cauza vitezei, soferul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un stalp de electricitate. Cei doi politisti iesisera din tura la ora 20.

La data de 02 august a.c., la ora 20.39, Politia a fost sesizata cu privire la producerea unui accident cu victime, in orasul Targu Lapus. Primele verificari au relevat faptul ca soferul unui autoturism, ar fi pierdut controlul directiei de mers si a intrat in coliziune cu un stalp de electricitate. 

Din pacate, in urma impactului, un pasager de 25 de ani, agent principal de politie in cadrul Politiei orasului Targu Lapus, a suferit leziuni incompatibile cu viata. Conducatorul auto, un tanar de 28 de ani, agent de politie in cadrul Politiei orasului Targu Lapus, aflat in momentul accidentului in timpul liber, a decedat in drum spre spital.

O tanara de 25 ani, agent de politie, a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

A fost constituita echipa complexa, care in prezent se afla la fata locului si desfasoara verificari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul”, a transmis IPJ Maramures. (I.P.)

 

Leave a Reply