Marina Almasan l-a pus la respect pe Georgica Cornu! Milionarul banatean nu are voie sa se apropie de vedeta TV si va purta bratara electronica de supraveghere la picior

Omul de afaceri Georgica Cornu a primit, miercuri 31 iulie, ordin de restrictie pe o perioada de patru luni si nu mai are voie sa se apropie de Marina Almasan la mai putin de 200 de metri. Va purta si bratara la picior! Georgica Cornu e consternat dupa decizia instantei.


Miercuri 31 iulie, Judecatoria Sectorului 1 a emis un ordin de protectie pentru patru luni de zile impotriva omului de afaceri Georgica Cornu, la cererea Marinei Almasan.

Timp de patru luni, judecatorii i-au interzis fostului iubit al prezentatoarei TVR, Georgica Cornu, sa se mai apropie la o distanta minima de 200 de metri de ea.

Omul de afaceri timisorean este obligat sa poarte, pe perioada ordinului de restrictie, si o bratara electronica de supraveghere la picior.

Georgica Cornu e furios: „Anul asta nu m-am vazut niciodata cu mumia!”

Georgica Cornu nu s-a prezentat, miercuri, la Judecatoria Sectorului 1 la termenul de judecata a ordinului de restrictie si nici nu si-a trimis vreun avocat, beneficiind de unul din oficiu.

La aflarea sentintei instantei de judecata, omul de afaceri a ramas consternat, precizand ca, practic, el nici macar nu a dat cu ochii de Marina Almasan atunci cand a venit la Bucuresti. „Anul acesta am fost de doua ori in Bucuresti, nu m-am vazut niciodata cu mumia! Nu au nici un telefon! Nu am vorbit cu nimeni!”, a declarat omul de afaceri, nervos.

Marina Almasan sustine ca s-a speriat cand a gasit la usa ei 6 trandafiri

Georgica Cornu a declarat, zilele trecute, ca a vizitat-o, recent, pe Marina Almasan la apartamentul ei din Bucuresti, dar ca nu a gasit-o acasa. I-a pus sapte trandafiri pe presul de la intrare.

„Eu am mers la ea, la apartament, cred ca vineri era, sa-i duc sapte trandafiri. I-am pus pe prag ca ea nu era acasa, era la un eveniment”, a spus omul de afaceri.

Totusi, avocatul Marinei Almasan, Adrian Cuculis, a sustinut la Judecatoria Sectorului 1 ca vedeta TV ar fi gasit doar sase trandafiri la usa apartamentului, drept pentru care s-a panicat foarte tare si a schimbat yala de la usa casei.

„As vrea sa precizez si faptul ca acel buchet de flori contine sase trandafiri. Un simbol nu tocmai placut si mai ales pentru o doamna atunci cand ii primeste”, a spus Adrian Cuculis.

Marina Almasan: „Teroarea si minciunile nu pot tine doi oameni legati la nesfarsit”

Prezentatoarea TVR a declarat ca este cu mult mai linistita dupa ordinul de restrictie primit de fostul ei iubit si spera ca acesta sa nu mai continue sa o santajeze si sa o hartuiasca cu telefoane si mesaje de impacare.

„Am plecat spre Judecatoria Sectorului 1 cu inima ghem. Nu pentru ca m-as fi indoit de Justitia Romana (desi destui o denigreaza, scazandu-i in mod condamnabil credibilitatea), dar imi era groaza de situatia in sine – ingrozitoare situatie –  pe care nu mi-am dorit-o niciodata. Dar lucrurile au scapat de sub control.

Apeland la un avocat de exceptie (astazi, la proces, am avut posibilitatea sa ma conving cu ochii mei de acest lucru!), instanta de judecata a decis: a fost emis un ordin de restrictie care, intr-o prima faza timp de 4 luni, imi va oferi linistea necesara unei vieti normale.

Atat imi doresc : LINISTE. Ii multumesc mult avocatului Adrian Cuculis (CARE NU A FOST NICIDECUM PLATIT DIN BANI PUBLICI, cum abereaza acelasi personaj!) si le multumesc celor doi prieteni apropiati, care mi-au fost alaturi la proces si pe care nu-i voi numi aici, pentru a le oferi macar lor protectie…

Imi pare teribil de rau ca s-a ajuns aici. Am facut publica despartirea noastra la inceput de iunie, cu gandul ca o vom gestiona amandoi cu intelepciune si discretie”, a spus Marina Almasan.

„Sper ca si <<partea adversa>> sa-si gaseasca linistea!”

„Reamintesc mai jos declaratia mea, preluata atunci de intreaga presa : <<Nimic spectaculos, traversez demult o etapa a vietii pe care o intalnim des, in jurul nostru>>.

Dupa despartirea dureroasa de Victor,  am riscat sa ma implic intr-o relatie la distanta, cu un om de care m-a apropiat faptul ca traisem despartiri  similare, datorate unei terte persoane…

Am crezut ca vom avea forta sa infruntam distanta, ne-am fost loiali unul altuia si ne-am sprijinit reciproc, fiecare in felul sau. Dupa plecarea din tara a fiului meu, acum 2 ani, singuratatea a devenit si mai apasatoare, sporadicele noastre intalniri nereusind din pacate sa suplineasca  acest gol.

Au iesit la iveala nepotriviri ignorate la inceput, s-au creat tensiuni felurite, alimentate in principal de neputinta lui de a lua taurul de coarne, pentru a se stabili la Bucuresti. Diversele motive invocate au devenit din ce in ce mai greu de acceptat…

Ultimii ani din cei 12 au fost mai mult <<inertiali>>, lucru lesne de observat pentru cineva, atent la nuantele relatarilor mele din spatiul public.

Cu siguranta, cei 12 ani vor deveni o prietenie, care ne va ajuta pe amandoi sa strabatem in continuare ceea ce i-a harazit destinul fiecaruia dintre noi.

Amintirile comune raman, ii sunt recunoscatoare lui Georgica pentru multe lucruri (sper ca si reciproca e adevarata), iar el stie, cunoscandu-ma bine ca, oricand va avea nevoie de ajutor sau sustinere, va gasi in mine un prieten de nadejde. La fel si copiii lui, care au crescut, asemeni alor mei, sub ochii nostri.

Sper ca si <<partea adversa>> sa-si gaseasca linistea, sa aiba sanatate si sa inteleaga ca banii nu pot cumpara chiar orice, pe lumea asta, iar teroarea si minciunile nu pot tine doi oameni legati  la nesfarsit”, a fost mesajul Marinei Almasan, postat pe retelele de socializare. (E.T.)

Leave a Reply