Festivalul Rachiului / RakijaDa: Cea mai buna tuica de prune din Timis, premiata de organizatia sarbilor din Sanpetru Mare (P)

Uniunea Sarbilor din Romania, prin Organizatia locala Sanpetru Mare, impreuna cu Primaria si Consiliul local al Comunei Sanpetru Mare organizeaza, in data de 3 august 2024, deja cunoscutul eveniment ”Festivalul Rachiului / RakijaDa”, care a ajuns la  cea de-a XII-a editie.


Va anuntam din timp – vedeti cum va faceti agenda pentru sambata 03.08.2024! Pentru ca, incepand cu ora 15, va asteptam cu specialitati culinare si, bineinteles, pahare pline, la cea de-a XII-a editie a „Festivalului Rachiului / RakijaDa”!

Decernam premiul pentru cel mai bun rachiu de pruna la a XII-a editie a “Festivalului Rachiului / RakijaDa” – toti doritorii sunt asteptati sa se prezinte cu rachiu la organizatori, sambata, 03.08.2024 pana la ora 12. Singura conditie – rachiul sa fie din prune!

Bineinteles ca paharele se golesc mai cu efect cand ai parte si de cata program, ca doar asa e la momentele alea faine!

Dupa ce mai prinde ceva znaga asistenta, contam pe o concurenta de nedescris la concursurile de jocuri satesti precum „Tragerea de funie”, „Aruncarea bolovanului” sau „Alergatul in sac”.

Cat despre programul artistic… o sa fie „iuris”! La 18,30 va avea loc parada portului popular, iar de la ora 19 spectacolul de folclor international cu participarea ansamblurilor “Stenka” Liubcova , jud. Caras- Severin, “Plana” Velika Plana, Serbia, si ”Plavi Delija” din Sanpetru Mare.

Punctul forte al evenimentului – un concert extraordinar al cunoscutei interprete Snežana DJURIŠIĆ, din Serbia, acompaniata de orchestra lui Neša STANKOVIĆ!

Evenimentul este organizat si finantat de Primaria Comunei Sanpetru Mare, Uniunea Sarbilor din Romania, precum si de cativa „pacimasi” sponsori.

Doar un lucru va mai spunem – nimeni nu scapa „nepremiat”! Mai ales concurentii!

Va asteptam cu drag si pahare pline la Sanpetru Mare, sambata 03.08.2024! http://www.facebook.com/rakijada.senpetarska

(Uniunea Sarbilor din Romania, Filiala Sanpetru Mare)

Leave a Reply