Petrecerea International Student Week in Timisoara are loc marti, in Iulius Gardens. Vino si tu! (P)

Timisoara este cuprinsa in aceasta perioada de o atmosfera energica, plina de veselie. Primul festival international studentesc din Europa de Est a ajuns la cea de-a 30-a editie, iar tinerii timisoreni sunt asteptati in Iulius Town la petrecerea dedicata lor, unde vor concerta Acoustic Boyz si Dragos Moldovan. Suna-ti prietenii si veniti in Iulius Town la petrecerea dedicata voua!


International Student Week in Timisoara (ISWinT) ii invita pe studenti in Iulius Town, unde va avea loc, marti, 30 iulie 2024, de la ora 21.30, o petrecere dedicata tuturor participantilor.

Pe scena amplasata in zona Family Plaza din Iulius Gardens vor urca Acoustic Boyz, iar de la ora 22.00, timisoreanul Dragos Moldovan. Accesul la concert este gratuit si deschis pentru oricine doreste sa se bucure alaturi de studenti.

ISWinT este organizat de Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Politehnica Timisoara, iar tema de anul acesta este „Shine Your Own Light”, conceputa pentru a inspira incredere in sine.

In aceeasi zi, va avea loc Parada ISWinT, care va porni din Complexul Studentesc Timisoara, de la ora 18.30, si se va incheia in Iulius Gardens, in cadrul concertului. Tineri din toate colturile lumii, veniti sa studieze in Timisoara, vor defila pe strazile orasului, purtand steagurile tarilor lor de origine sau a comunitatilor din care fac parte, intr-un spectacol plin de culoare si energie. Parada reprezinta o ocazie de a celebra diversitatea culturala si unitatea.

Vino la petrecerea studentilor din Iulius Gardens, unde te vei incarca cu energie si multa buna dispozitie! (Iulius Town, Departament PR)

Leave a Reply