O autospeciala de politie care transporta doua persoane arestate, lovita de o soferita cu BMW care se grabea la shopping

Un politist si o persoana arestata care se deplasau cu o autospeciala, in municipiul Suceava, au fost raniti de o tanara care se grabea la shopping.


„In cursul acestei zile, in jurul orei 13,10, intr-o intersectie de pe raza municipiului Suceava a avut loc un eveniment rutier cu implicarea unei autospeciale de politie. S-a stabilit ca autospeciala de politie era condusa de catre un agent de politie din cadrul Centrului de Retinere si Arestare Preventiva IPJ Suceava. Pe locul din dreapta fata de afla un alt agent din cadrul aceleiasi structuri”, a transmis, duminica, IPJ Suceava.

Autospeciala transporta doua persoane private de libertate, aflate in stare de arest preventiv in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva IPJ Bistrita-Nasaud si care au fost transportate la sediul unitatii de parchet pentru o serie de activitati judiciare.

„In jurul orei 13, cele doua persoane private de libertate au fost preluate de catre echipajul din cadrul CRAP IPJ Suceava pentru a fi transportate inapoi la Bistrita-Nasaud. Intr-o intersectie care face accesul spre parcarea unui hipermarket de la periferia municipiului Suceava, o tanara soferita de 19 ani, in timp ce conducea autoturismul (BMW, n.r.), nu a acordat prioritate autospecialei care se deplasa in regim prioritar cu utilizarea semnalelor acustice si luminoase, intrand in coliziune cu autospeciala. In urma evenimentului a rezultat ranirea usoara a agentului de politie care conducea autospeciala si a unui barbat arestat preventiv transportat in autospeciala”, a mai precizat Politia. Cei doi au fost transportati la unitate medicala.

Atat soferita, cat si agentul care conducea autospeciala au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative in ambele cazuri, fiind recoltate si probe biologice de sange.

S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, urmand a se stabili toate circumstantele producerii evenimentului. (V.E.)

 

Leave a Reply