Scandalul despartirii dintre Marina Almasan si Georgica Cornu se muta in sala de judecata. Vedeta TV se simte santajata, motiv pentru care va cere un ordin de protectie

Scandalul momentului, respectiv despartirea Marinei Almasan de Georgica Cornu, se muta in sala de judecata. Vedeta TV se simte hartuita si santajata, motiv pentru care si-a angajat un avocat si a anuntat ca se va adresa instentei pentru emiterea unui ordin de protectie impotriva milionarului banatean.


Cunoscuta prezentatoare tv, acum in varsta de 58 de ani, a decis sa rupa relatia pe care o avea de 12 ani cu Georgica Cornu, insa acesta nu s-a resemnat. A continuat sa insiste cu apeluri telefonice si chiar sa-i monitorizeze locuinta. Ea spune ca a fost nevoita sa schimbe yala de la apartament, dupa ce omul de afaceri a venit in lipsa ei acasa si i-a lasat flori pe prag.

“Refuz orice alta aparitie publica pe marginea acestui subiect. Mi-am precizat, din luna iunie, punctul de vedere, nu mai vreau sa alimentez un scandal pe care nu mi l-am dorit”, a declarat Marina Almasan.

Avocatul Adrian Cuculis, aparatorul prezentatoarei TV, a precizat ca in instanta va aduce si martori pentru a dovedi ca Georgica Cornu o santajeaza pe Marina Almasan.

„Declaratia noastra este una foarte clara. Din punctul nostru de vedere, Marina Almasan este supusa unui stres si unei agresiuni de natura psihologica ce aproape a atins cotele unui santaj. Urmeaza sa depunem o cerere la instanta de judecata prin care vom solicita emiterea unui ordin de protectie avand in vedere ca fostul concubin, Georgica Cornu, a apelat-o de pe cel putin 30 de numere de telefon distincte. Si chiar i-a monitorizat si locuinta. Vom chema in instanta spre audiere inclusiv prieteni apropiati care cunosc situatia lor de fapt. Si urmeaza, in mod evident, sa administram probatoriul pentru a putea primi un ordin de protectie pentru ca pe mai departe acest cosmar al Marinei sa inceteze”, a precizat acesta.

Contactat de presa tabloida, omul de afaceri Georgica Cornu s-a aratat uimit de proportiile pe care le-a putut lua scandalul cu fosta iubita, recunoscand ca i-ar fi trimis mesaje nenumarate in care ii spunea insa ca o iubeste si ca o vrea inapoi.

„Nu ma mai intereseaza doamna Marina Almasan! Pentru mine e trecuta la morti! Foarte bine, sa se duca sa solicite ordin de restrictie. Pe ce, pe niste mesaje vechi, de acum doua saptamani?! Intr-adevar, sunt 100 de mesaje in care eu ii spuneam ca o iubesc si ca vreau sa ne impacam. A fost greseala mea, nu merita!”, a precizat omul de afaceri Georgica Cornu.

Marina Almasan si Georgica Cornu au avut o relatie de iubire de 12 ani. La un moment dat, omul de afaceri timisorean a cerut-o de sotie pe vedeta TVR, dar cei doi au tot amanat casatoria pana s-a ajuns la despartire. (E.T.)

Leave a Reply