Accident de vanatoare! Un tanar din Timis a fost descoperit mort pe un camp de langa Cladova, avand o plaga impuscata la nivelul gatului

Politistii din Timis au inceput cercetarile in cazul unui tanar in varsta de 24 de ani, gasit mort pe un camp langa localitatea Bethausen, pentru a stabili daca este vorba despre o crima sau o sinucidere. ”La data de 26.07.2024, in jurul orei 02,12, politistii Sectiei 10 Politie Rurala Faget au fost sesizati prin apel SNUAU 112, cu privire la decesul unei persoane. Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat pe un camp dintre localitatile Cladova si Lapusnic un tanar in varsta de 24 de ani, decedat, care prezenta o plaga la nivelul gatului”, a transmis IPJ Timis. Anchetatorii au gasit, la cativa metri de cadavru, o arma de vanatoare, cu care, insa, nu s-ar fi tras.


Surse din ancheta spun ca plaga impuscata de la gatul tanarului de 24 de ani a fost produsa de la distanta, probabil cu o alta arma. Fratele de 19 ani al victimei si tatal acesteia  au fost dusi la audieri. Potrivit unor surse apropiate anchetei, investigatorii suspecteaza ca fratele de 19 ani al tanarului ar fi cel care a apasat pe tragaciul armei de vanatoare.

Tatal celor doi le-a spus anchetatorilor ca el a fost cel care a sunat la 112, dupa ce fiul sau mai mic a gasit cadavrul fratelui sau. De loc din Ohaba Lunga, victima era un impatimit al vanatorii si este descrisa de cunoscuti ca un baiat care nu a creat probleme. (V.E.)

Leave a Reply