Serviciul de Telecomunicatii Speciale, precizari in legatura cu lucrarile de mentenanta efectuate la Politia Locala Timisoara

Pentru corecta informare a opiniei publice, ca urmare a publicarii articolului „STS blocheaza activitatea online a Politiei Locale Timisoara! Plata cu cardul a amenzilor, afectata”, Biroul de presa al STS face urmatoarele precizari:


Serviciul de Telecomunicatii Speciale asigura mentenanta tehnica planificata a sistemelor informatice furnizate beneficiarului – Directia Generala a Politiei Locale Timisoara.

Lucrarile dureaza aproximativ 60 de minute, incepând cu ora 19:00, astfel incât activitatea curenta a institutiei sa se desfasoare in regim de normalitate. Intervalul in care au fost planificate si au loc aceste operatiuni tehnice a fost stabilit de comun acord cu Directia Generala a Politiei Locale Timisoara, luand in considerare importanta asigurarii relationarii cu publicul, precum si necesitatea realizarii configurarilor tehnice pentru buna functionare a infrastructurii IT&C pusa la dispozitie de catre institutia noastra.

In speranta ca informatiile oferite sunt utile in corecta informare a opiniei publice, va asiguram ca STS trateaza cu maxima responsabilitate prioritatile institutiilor care beneficiaza de servicii de telecomunicatii speciale in relationarea cu cetatenii. (Biroul de Presa al STS)

Leave a Reply