Ce au patit 2 minori care au sunat la 112 pentru a face o farsa! Politistii i-au gasit dupa triangulatie si cateva ore de cautari

Doi minori din Avrig, judetul Sibiu, au sunat la 112 ca sa faca o farsa, prefacandu-se ca au nevoie de ajutorul Politiei. Dupa mai multe ore de cautari, agentii au identificat locul de unde a venit apelul si asa au gasit-o pe mama copiilor. Femeia a fost amendata cu 500 de lei, conform oradesibiu.ro.


Potrivit Politiei, la data de 21 iunie, pe la ora 13,54, Centrul Operational al IPJ Sibiu a preluat un apel SNUAU 112, in care apelantul, care era minor a solicitat ajutor agentilor de politie, ca mai apoi sa inchida telefonul si sa nu mai raspunda.

Pentru ca apelul a fost foarte scurt, localizarea a fost imposibila, iar mesajele transmise de catre D.J.T.S Sibiu pe numarul de telefon de pe care s-a sunat in vederea transmiterii unui link de localizare au ramas neaccesate.

Astfel, Politia din Avrig a constituit echipe de cautare si interventie cu sprijinul lucratorilor din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Sibiu ce au facut mai multe cautari in baza coordonatelor de localizare trimise de Dispeceratul IPJ Sibiu. Agentii au cautat din casa in casa, dar apelantul tot nu a fost gasit.

Intr-un final, pe la ora 20, in urma cercetarilor, agentii au identificat o femeie din Avrig, mama a doi minori, cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani. Copiii nu se aflau in pericol si nu au fost nici victimele vreunei infractiuni. De asemenea, a fost gasit si telefonul de pe care s-a sunat la 112, precum si toate mesajele si apelurile autoritatilor.

In acest caz, mama minorilor a fost sanctionata cu o amenda de 500 de lei. (V.E.)

Leave a Reply