Traficant de droguri, prins in flagrant cand vindea „cristal”. La perchezitii, in locuinta sa au fost gasite peste 21 de kilograme de canabis

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul  Teritorial Targu Mures au dispus, la data de 22.07.2024, retinerea unui inculpat, cercetat  pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc si mare risc.


Masura a fost luata dupa ce, in aceeasi zi, acesta a fost prins in flagrant in municipiul Cluj Napoca in timp ce vindea cantitatea de aproximativ 1 kilogram de cristal (3-CMC, drog de mare risc).

Ulterior, a fost pus in aplicare un mandat de perchezitie la locuinta inculpatului, fiind identificate si ridicate  peste 16,5 kilograme canabis (drog de risc) ambalate in mai multe pungi vidate si aproximativ 3,8 kilograme drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generica de cristal), un grinder si un cantar de precizie, un aparat de vidat, obiecte purtand urme de substanta, precum si alte mijloace de proba. 

Astazi, a fost sesizat  judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Mures cu  propunerea de arestare preventiva a inculpatului, pe o durata de 30 de zile.

Activitatile judiciare au fost realizate impreuna cu politistii Brigazii de Combatere a Criminalitații Organizate Targu Mures. Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj Napoca si jandarmilor din cadrul Inspectoratul de Jandarmi al Judetului Cluj.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operațiuni Speciale din cadrul IGPR. (Comunicat DIICOT)

Leave a Reply