Premiera in Politia Romana! Doua politiste au fost retinute de procurori, dupa ce au fost prinse in timp ce vindeau alcool confiscat

Doua agente de politie de la IPJ Suceava fost retinute de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava, dupa ce au fost prinse in flagrant in timp ce comercializau alcool confiscat, care era depozitat in camera de corpuri delicte.


Cele doua politiste, Mihaela Hauca si Irina Bercea, alaturi de alti functionari de la Finante si Garda de Mediu, faceau parte dintr-o comisie care avea ca scop distrugerea unor bunuri din camera de corpuri delicte. Mai exact, in cazul de fata, este vorba de alcool. Numai ca, in loc sa distruga alcoolul, avizarea se facea doar pe hartie, iar marfa era comercializata catre persoane de incredere.

Cu alte cuvinte, agentele, impreuna cu doi angajati de la Finante si unul de la Garda de Mediu, au tranformat job-ul intr-o afacere clandestina privata. In urma flagrantui, au fost retinute opt persoane, care sunt acuzate de delapidare.

Toate au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore, in cursul zilei de luni, 22 iulie, urmand sa fie prezentate judecatorului de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva. (G.I.)

Foto: arhiva

Leave a Reply