VIDEO / Barbat retinut de politistii locali din Timisoara, dupa ce a furat mai multe sticle cu bauturi alcoolice dintr-un magazin din zona Complexului Studentesc

Politistii locali, aflati in patrulare ieri, in jurul orei 16.00, in zona Complexului Studentesc, au observat in fata magazinului Profi de pe Strada Daliei, un grup de oameni care se agitau si le-au solicitat sprijinul. Seful de magazin le-a comunicat politistilor locali ca un barbat a sustras cateva sticle cu bauturi alcoolice si a fugit printre blocuri.


Politistii locali au trecut imediat la urmarirea acestuia si, dupa mai multe minute de cautari pe stradutele din zona, au identificat o persoana care corespundea semnalmentelor transmise.

Cel in cauza a fost incatusat si dus la magazin, unde a fost recunoscut de reprezentantul si de angajatii societatii, care au declarat ca si cu o zi inainte a mai fost surprins de camere sustragand bunuri de pe rafturi. Barbatul are 39 de ani si are domiciliul in orasul Buzias.

A fost predat politistilor de la Sectia 2 pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de furt. (Politia Locala Timisoara, Dana Seracin)

Leave a Reply