Hoti din Romania, la furat in Austria cu bebelusii in brate. VEZI medoda ingenioasa prin care au dat zeci de spargeri, in cateva luni

Politistii din Austria care erau pe urmele unei bande de patru spargatori romani au fost socati sa constate ca acestia isi luau cu ei la furat si bebelusii de 1 si 2 ani. Hotii – doua femei si doi barbati – au fost arestati la sfarsitul saptamanii trecute, femeile ajungand intr-un centru de detentie special pentru mame si copii.


Cei patru romani – doua femei de 23 si 32 de ani si doi barbati de 22 si 36 de ani – au fost identificati in urma unor actiuni de filaj ale politiei din Austria Superioara in Austria Inferioara, dupa semnalarea mai multor spargeri de locuinte in urma carora s-au furat sume importante de bani si bijuterii, relateaza nachrichten.at.

La mijlocul satamanii trecute, masina lor a fost localizata in zona orasului Linz. Cele doua femei, cu copiii in brate, au incercat sa intre in mai multe case, dar pentru ca gaseau usile incuiate se intorceau la masina in care erau barbatii si mergeau mai departe.

In cele din urma au intrat intr-un apartament dintr-un bloc, de unde au furat o suma mare de bani ascunsa in dormitor, in timp ce locatarii se uitau la televizor in living.

Prinse in flagrant, femeile au fost arestate. De asemenea, au fost arestati si barbatii care le asteptau in masina. Politia a gasit asupra acestora 15.000 de euro, insa parchetul din St. Pölten a transmis ca suma totala furata este mult mai mare, insa deocamdata nu a fost evaluata exact.

La audieri, cele doua femei au recunoscut ca veneau periodic in Austria pentru a fura. Ultima data au venit la inceputul lunii iulie si aveau de gand sa ramana in Austria si in luna august. Potrivit politiei, cei doi barbati si-au recunoscut doar partial implicarea in furturi.

Cele doua femei si copiii lor au ajuns la o inchisoare din Krems, iar barbatii au fost dusi la inchisoarea St. Pölten. (V.E.)

Leave a Reply