CCIA Timis: Republica Moldova, o destinatie interesanta de business pentru firmele timisene (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in colaborare cu Primaria Municipiului Balti si Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova, organizeaza in perioada  01 – 04 octombrie 2024 o misiune economica multisectoriala in Republica Modova, la Balti si Chisinau.


Pornind de la premisa ca Romania este cel mai important partener comercial al Republicii Moldova, evenimentul ofera companiilor romanesti oportunitatea de a cunoaste noi parteneri de afaceri, de a afla din surse oficiale despre avantajele speciale pe care statul moldovean le acorda oamenilor de afaceri si investitorilor straini, dar si ocazia de a cunoaste un variat si autentic patrimoniu cultural, spiritual si gastronomic.

Programul cuprinde o serie de evenimente economice si culturale:

02.10 – Forum de Afaceri Balti-Timis, sub genericul “Oportunitati de crestere economica si parteneriate durabile”, cu participarea primului-ministru Republicii  Moldova, a presedintelui CCI a RM si a primarului Municipiului Balti. Vor avea loc intalniri B2B, masa rotunda, vizitare CONSUM EXPO, vizitare companie producatoare de vin si brandy. Totodata, in cadrul Forumului, va fi semnat un Acord de Colaborare Tripartit, intre CCIAT, CCI a RM si Primaria Municipiului Balti.

03.10 – DIALOG PRO-INDUSTRIE Chisinau, evenimentul de anvergura nationala derulat sub patronajul primului-ministru al Republicii Moldova reuneste decidenti guvernamentali, asociatii profesionale, experti europeni, companii private, pentru a discuta provocarile actuale si oportunitatile de dezvoltare ale industriei moldovenesti. Vor avea loc sesiuni plenare, paneluri tematice, B2B, show de robotica si industrii creative etc.

03.10 – Vizita ghidata si degustare la Combinatul de Vinuri CRICOVA

Misiunea economica s-a nascut urmarea intrevederii din data de 2 iulie a.c. a presedintelui CCIA Timis, Florica Chirita, cu Dubitkaia Tatiana Anatol, viceprimar al Primariei Municipiului Balti si purtator al mesajului presedintelui Camerei de Comert si Industrie a Republicii Moldova.

Taxa de participare la misiunea economica este:

735 Euro / pers. pentru membrii CCIAT

735 Euro + TVA/pers. pentru firmele nemembre CCIAT

 

Servicii asigurate:

  • Bilet de avion TAROM pe ruta Timisoara-Bucuresti-Iasi si retur, bagaj de cala inclus

  • Transport cu autocar Iasi-Balti si retur, deplasari interne la Chisinau si Cricova

  • Cazare 3 nopti cu mic dejun la Hotel VisPas **** din Balti, loc in camera dbl. (supliment camera single: 98 Euro)

  • Cina festiva

  • Participare la evenimentele din program.

Termen de confirmare: 15 august 2024

NOTA: Pretul biletului de avion se poate modifica in functie de data confirmarii.

Inscrieri de participare accesand link-ul: https://www.cciat.ro/formular/index.php?cdx=dwt sau pe e-mail: rolinic@cciat.ro.

(CCIA Timis, Rodica Olinic)

 

Leave a Reply