Un pod prea indepartat! Milionarul Georgica Cornu, cuvinte grele la despartirea de Marina Almasan: „M-ai gasit pe mine de fraier, ti-am dat 200.000 de bete si ai avut divortul semnat”

Decizia Marinei Almasan de a pune capat relatiei cu milionarul timisorean Georgica Cornu tine, in continuare, prima pagina a tabloidelor profilate pe stiri despre vedete si cancan, care au „marfa” proaspata in fiecare zi, in conditiile in care fostii indragostiti isi arunca sageti prin intermediul retelelor de socializare.


Ultima postare a Marinei Almasan, in care spune ca dupa patru incercari esuate de despartire, acuma, decizia nu i-o mai poate schimba nimeni si nimic, l-a enervat de-a binelea pe „regele asfaltului” din Banat, care, la randul sau, spune ca a fost un fraier care a pus umarul, asa cum i s-a cerut, la divortul vedetei TV de fostul sot, Victor Socaciu.

Ce compromis ai acceptat Marina? Cind nu mai stiai ce sa faci cu Socaciu si iti vindeai casa sa-i dai 200.000 de euro m-ai gasit pe mine fraier, ai luat un inel, am baut o sampanie si ai fost de acord sa-mi fi sotie, ti-am dat 200.000 de bete si imediat ai avut divortul semnat! Nu a fost o escrocherie a ta cu Socaciu? Ia spune cu dovezi unde e santajul meu!

Cind a aparut taurul Socaciu ti-ai aruncat primul barbat si ai trimis fata in Franta, cind am aparut eu l-ai aruncat pe Socaciu! Acum nu mai sint tauri Marina, sint boi pentru o noapte! Voi face un material amanuntit despre cei 12 ani si poate voi solicita unui scriitor serios sa scrie o carte! Marina, stai in banca ta, acusi nu te mai baga nimeni in seama”, spune Georgica Cornu, recunoscand ca s-ar impaca oricand cu Marina.

„Nu sint disperat prefacuto, dar recunosc te-am iubit si am vrut sa ma impac cu tine!”.

Reactia dura a milionarului a venit la o zi dupa ce Marina Almasan a facut acuzatii de santaj si l-a avertizat pe tomnatecul amorez din Timisoara ca va apela la instanta de judecata daca mai este hartuita cu mesaje si telefoane.

„Vreau sa-mi linistesc multii prieteni si cunoscuti care imi trimit mesaje: da, tocmai ce mi-am schimbat yala de la intrarea in apartament! Sa vedem ce fac cu bunii mei parinti, nonagenari, pe care Cornu a inceput sa-i terorizeze cu telefoane si amenintari”, spune vedeta TV, la finalul unui mesaj extrem de categoric.

„Decizia mea e ferma si nu mi-o poate schimba nimeni si nimic: nici santajul, nici amenintarile, nici promisiunile desarte, nici florile sau declaratiile de dragoste: CORNU este, pentru mine, TRECUT, asa cum demult trebuia sa devina! Nimic nu s-a intamplat “din senin”.

Dupa patru incercari esuate de despartire, tinute in taina, am ales sa incep acest an cu un anunt public, in care eludam, din decenta, multe din motivele reale ale despartirii, rugand in plus presa sa nu transforme in scandal acest simplu fapt de viata.

Modul agresiv si penibil in care a ales sa reactioneze fostul partener este acum vizibil pentru toti si asista la el, in mod jenant, o tara intreaga. Adevarul este continut in dovezi zguduitoare si PALPABILE, nu in vorbe. Le voi pastra insa exclusiv pt instanta, in cazul in care situatia va fi escaladata”, este mesajul fara echivoc transmis de vedeta TV.

Si pentru toti cei care au tendinta de a-l compatimi pe fostul partener din ultimii 12 ani, Marina Almasaj pune o intrebare retorica. „Daca am fost si sunt un personaj atat de odios, mincinos, manat de interese meschine, fara suflet, cu o mie de alte hibe, de ce oare este Georgica Cornu atat de disperat sa ma intorc la el si sa ma ia si maine de nevasta?” (Eva Theodorescu)

Leave a Reply