Un avocat din Baroul Hunedoara, condus pe ultimul drum de colegi! Cozmin Dragos Cataniciu a fost gasit mort in propria casa

Avocatii din Baroul Hunedoara l-au condus pe ultimul drum pe colegul lor Cozmin Dragos Cataniciu, care a fost gasit mort in apartamentul sau de pe strada Muresului, din Orastie, dupa ce rudele s-au alarmat ca nu le-a raspuns la telefon, apeland serviciile de urgenta prin 112.


In urma necropsiei medico-legale efectuate de Serviciul Judetean de Medicina Legala Hunedoara, s-a constatat ca decesul avocatului a survenit in mod violent, fiind provocat de mai multe lovituri aplicate in zona craniului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, procurorul sef Ionela Draia, in cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte, dupa ce, initial, acesta avusese ca obiect infractiunea de ucidere din culpa.

Presupusul autor al infractiunii nu a fost inca identificat, ancheta fiind in curs de desfasurare.

„Baroul Hunedoara anunta, cu adanca tristete, o mare pierdere, prin trecerea in nefiinta a celui care ne-a fost coleg inimos, sincer, apreciat de confrati, a carui cariera de inalta tinuta profesionala a facut cinste avocaturii hunedorene, Avocat COZMIN DRAGOS CATANICIU. Transmitem sincere condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, este mesajul de adio al colegilor din Baroul Hunedoara. (V.E.)

One thought on “Un avocat din Baroul Hunedoara, condus pe ultimul drum de colegi! Cozmin Dragos Cataniciu a fost gasit mort in propria casa

Leave a Reply