Top modelul Bianca Dragusanu, prima reactie dupa ce a fost audiata de politisti intr-un dosar de evaziune fiscala: “Am fost strict imaginea acestei societati”

Top modelul Bianca Dragusanu a avut prima reactie dupa ce a fost audiata de politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice – Sector 4 din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti intr-un dosar de evaziune fiscala. “Am fost strict imaginea acestei societati. Nu am avut nicio implicare in desfasurarea activitatii acesteia”, a declarat Bianca Dragusanu pentru click.ro.


Blonda a mai precizat ca nu a stat decat jumatate de ora la audieri.

Politistii au ridicat joi, in urma perchezitiilor domiciliare, in dosarul de evaziune fiscala in care este cercetata si Bianca Dragusanu, mai multe inscrisuri, un laptop, trei telefoane mobile, precum si peste 700 de articole vestimentare, in valoare totala de aproximativ 600.000 de lei, in vederea recuperarii prejudiciului.

Potrivit unor surse judiciare, in dosar a fost dispusa masura retinerii fata de un fost politist local si sotia acestuia, implicati in dosar, urmand a fi prezentati in fata magistratilor cu propuneri legale. Joi dimineata, Bianca Dragusanu, un fost politist local si alti doi suspecti au fost ridicati de politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice si dusi la audieri intr-un dosar de evaziune fiscala, aminteste Agerpres.

Acestia sunt suspectati ca aduceau haine de lux – blanuri, paltoane, geci din piele – din Turcia si le vindeau prin intermediul firmei Biancai Dragusanu pe paginile unui site, pe Facebook si Instagram, fara a declara veniturile la stat. Hainele erau expuse intr-un magazin fizic, pentru prezentare, situat pe soseaua Berceni nr. 96, fiind vandute exclusiv online, atat in Romania, cat si in strainatate.

„Politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice – Sector 4 au pus in aplicare sase mandate de perchezitie domiciliara si patru mandate de aducere intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de evaziune fiscala”, a informat DGPMB, intr-un comunicat de presa.

In perioada 2017 – 2023, patru persoane, avand calitatea de administratori ai unei societati comerciale, ar fi omis sa evidentieze in documentele contabile si sa declare la organele fiscale venituri in valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux, spun politistii. Din cercetari s-a stabilit ca prejudiciul cauzat, pana la acest moment, este estimat la 332.000 de lei. (E.T.)

Sursa foto: Cancan

Leave a Reply