Medic prins in flagrant cand primea 500 de lei mita de la un pacient! A fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie dus la arestare

Un medic de la Spitalul Colentina a fost retinut, dupa ce a fost prins in flagrant cand primea mita. El este suspectat ca solicita bani de la pacienti pentru interventii chirurgicale minim invazive.


Potrivit reprezentantilor Directiei Generale Anticoruptie, medicul a fost retinut pentru 24 de ore.

Surse judiciare au declarat, joi, pentru News.ro, ca un medic de la Spitalul Colentina din Bucuresti a fost prins in flagrant in timp ce primea 500 de lei de la un pacient.

„Astazi, 18 iulie 2024, ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – Directia Anticoruptie pentru Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, au constatat infractiunea flagranta de luare de mita, mai exact suma de 500 de lei, de catre un medic in cadrul unei unitati spitalicesti din municipiul Bucuresti. Totodata, a fost pus in executare un mandat de aducere fata de suspect, la sediul unitatii de parchet”, a transmis, ulterior, Directia Generala Anticoruptie, intr-un comunicat de presa.

Sursa citata a precizat ca se fac cercetari pentru luare de mita in forma continuata, constand in aceea ca medicul a primit sume de bani pentru interventii chirurgicale minim invazive. (V.E.)

Leave a Reply