Competitie de rezolvare rapida a cubului Rubik, filme in aer liber si ateliere distractive pentru copii, la Iulius Town Timisoara (P)

Pentru unii este un joc, pentru altii o adevarata problema de matematica, insa cu siguranta toata lumea a auzit de cubul Rubik. Iulius Town Timisoara gazduieste, in acest weekend, competitia de rezolvare rapida a cubului Rubik „Timisoara Cubing 2024″. Tot la Iulius Town continuam seria de filme in aer liber, la Flight Cinema, cei mici sunt asteptati si in acest final de saptamana sa isi lase imaginatia sa prinda culori, la Atelierele de Creatie si sesiunile de facepainting.


Exista 43 de cvintilioane sau 43 de mii de cvadralioane sau 43.252.003.274.489.856.00 de posibilitati de rezolvare a cubului Rubik, iar sambata, 20 iulie 2024, veti putea vedea cateva dintre acestea la Iulius Town, unde va avea loc competitia de rezolvare rapida a cubului Rubik, „Timisoara Cubing 2024″.

Concurenti din Romania, Bulgaria, Serbia, Ungaria, dar si din alte tari vor parcurge probe de: 3x3x3, 2x2x2, 4x4x4, Skewb, Pyraminx si 3x3x3 cu o singura mana. Evenimentul a ajuns la cea de-a doua editie si va avea loc in Atriumul Iulius Town, sambata, 20 iulie, incepand cu ora 10.00.

Si in acest weekend ne vedem la film sub cerul instelat, in Iulius Gardens, la Flight Cinema. Vineri, 19 iulie, le vedem pe Julia Roberts, Jennifer Aniston si Kat Hudson in pelicula „Mother’s Day”, sambata va rula thriller-ul „Knives Out”, iar duminica incheiem weekend-ul cu o comedie – „Las Vegas”.

In fiecare seara ne intalnim de la ora 19.00 pentru Sunset Warm-up si Check-in, filmele ruleaza de la 20.00, iar de la 21.30 ramanem la After Party. Evenimentul este organizat de Flight Festival si Iulius Town Timisoara, cu sprijinul Event Sound Dj si Check-OUTeam.

Vineri, de la ora 19.30, in Atrium, puteti sa vedeti instalatia performativa BORN(E), initiata de coregrafele Maria-Luiza Dimulescu si Beatrice Tudor. Avand la baza 18 interviuri cu persoane cu varste cuprinse intre 8 si 90 de ani, instalatia chestioneaza existenta corpului uman. Intrarea la eveniment este libera.

Distractia continua pentru cei mai mici si in acest final de saptamana, la Iulius Town. Sambata, in zona Intersport, intre orele 11.00 – 14.00, cei mici sunt asteptati  la ateliere de creatie, dar si de facepainting. Accesul este gratuit, in limita locurilor disponibile. (Iulius Town, Departament PR)

Leave a Reply