Trei asistenti medicali de la Serviciul Medicina Legala, trimisi in judecata pentru luare de mita. “Au primit diverse sume de bani, in vederea indeplinirii atributiilor de serviciu”, spun procurorii

Trei asistenti medicali din cadrul Serviciului de Medicina Legala Constanta, respectiv Serviciului de Anatomie Patologica al Spitalului Judetean de Urgenta Constanta au fost trimisi in judecata pentru luare de mita in forma continuata, informeaza, miercuri, Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta. Potrivit sursei citate de Agerpres, unul dintre inculpati este in stare de arest preventiv, iar ceilalti doi se afla sub control judiciar.


“S-a retinut, ca stare prezumtiva de fapt, ca in perioada aprilie – mai a anului 2024, cei trei inculpati, care aveau la data savarsirii faptelor calitatea de asistenti medicali in cadrul Serviciului de Medicina Legala Constanta, respectiv Serviciul de Anatomie Patologica din cadrul SCJU Constanta, au primit in mod repetat diverse sume de bani, in vederea indeplinirii atributiilor acestora de serviciu”, arata anchetatorii.

Totodata, in cauza a fost instituita masura asiguratorie a sechestrului asupra sumelor de 31.900 lei, respectiv 2.200 lei ridicate de la doi dintre inculpati. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply