Hub medical in Iulius Town: centru de permanenta de medicina familiei deschis non-stop, clinica stomatologica specializata in tratamente complexe, precum si clinica de microchirurgie plastica si medicina regenerativa (P)

Centrul de shopping, office si lifestyle dezvoltat in ansamblul Iulius Town Timisoara include si un hub medical cu servicii multidisciplinare diverse, unele in premiera. Acum, timisorenii au acces la mai multe specializari medicale, in acelasi loc, cum ar fi: un cabinet de medicina familiei deschis non-stop, o sala de interventii chirurgicale maxilo-faciale, o clinica stomatologica cu laborator pentru lucrari protetice realizate chiar si in aceeasi zi, precum si un centru de chirurgie plastica, parte a celei mai mari retele de clinici de estetica medicala din Romania.


Serviciile disponibile in hubul medical din Iulius Town sunt, de curand, mai numeroase si mai variate odata cu deschiderea a cinci noi clinici, la primul etaj al cladirii United Business Center 0 (UBC 0): Medical Town, Dentcof, MedLife, Cliniqa si Cronos Med by dr. Constantin Stan.

Din iunie, timisorenii gasesc in UBC 0 centrul de excelenta Medical Town pentru screening, diagnostic si tratament, cu echipe medicale specializate in obstetrica – ginecologie, chirurgie plastica si estetica si chirurgie si ortopedie pediatrica. Clinica Medical Town detine propria sala de interventii, complet utilata, care permite realizarea procedurilor stomatologice si a interventiilor chirurgicale maxilo-faciale sub anestezie generala sau sedare, asigurand, astfel, confortul si siguranta pacientilor cu anxietate sau sensibilitate crescuta la durere. Echipa este coordonata de dr. Corneliu Cornea, medic primar ATI si Terapia durerii.

Hub-ul medical este completat de clinica stomatologica Dentcof, un centru cu solutii dentare complete, specializat in tratamente estetice complexe pe dinti naturali sau implanturi. Pacientii beneficiaza aici de toate serviciile necesare, in cele sapte cabinete disponibile. Clinica include si un laborator integrat pentru lucrari protetice realizate in cel mai eficient timp, chiar si in aceeasi zi. Clinica Dentcof, coordonata de dr. Florin Cofar, dispune de o infrastructura interdisciplinara eficienta, astfel incat pacientii sa gaseasca toate serviciile in acelasi loc, de la radiologie la endodontie realizata la microscop, implantologie si protetica.

Medici’s Timisoara, compus din clinicile MedLife si Cliniqa, a deschis la etajul intai al cladirii UBC 0 unul dintre cele mai moderne centre de medicina familiei din Romania. Aici se gasesc un centru de excelenta de medicina familiei, o camera de garda (Centru de permanenta de medicina familiei) cu program non-stop, precum si un centru de recoltare de analize de laborator si o platforma moderna de telemedicina si medicina integrata. Clinica este dotata cu aparatura medicala performanta: electrocardiografie asistata prin AI, ultrasonografie, teste rapide, platforma informatica si de telemedicina etc. Medici’s include si sase cabinete de consultatie, o sala de tratamente, un laborator de analize si un cabinet de telemedicina, iar prin intermediul platformei de telemedicina Cliniqa, pacientii raman conectati in permanenta cu echipa medicala.

Cronos Med by dr. Stan, cea mai mare retea de clinici de estetica medicala din Romania, a inaugurat prima sa locatie din Timisoara in cladirea UBC 0. Echipa, coordonata de dr. Constantin Stan, este formata din dermatologi si chirurgi din Timisoara si Bucuresti. Clinica abordeaza un concept 360º, unde sunt incluse servicii precum: solutii anti-aging de ultima generatie, dermatologie medicala, dermatologie estetica, microchirurgie plastica, medicina regenerativa si servicii de intretinere corporala si faciala.

Regina Maria, Scan Expert, Mall Dental si CBCT Radiologie si Imagistica, alte clinici medicale din Iulius Town

Policlinica Regina Maria se afla in cladirea de birouri UBC 2 si ofera acces la 25 de specialitati medicale pentru adulti si copii, printre care si un centru de diagnostic cardiologic si un centru de diagnostic ecografic.

Scan Expert se afla in cladirea de birouri UBC 3 si pune la dispozitie cele mai avansate solutii de investigatie cu ajutorul tehnologiilor de tip RMN (IRM) si CT, marca Siemens. In clinica se pot efectua investigatii de precizie, de inalta performanta, de tip RMN si CT uzuale, de rutina, dar si investigatii speciale, complexe.

In Iulius Mall, la parter, se afla clinica stomatologica Mall Dental, dar si CBCT Radiologie si Imagistica, unde pacientii beneficiaza de mai multe servicii, in acelasi loc. Clinica Mall Dental are o echipa de medici recunoscuti, specializati in segmentele terapeutice: Chirurgie Dento-Alveolara, Parodontologie, Implantologie si Estetica dentara. In cadrul clinicii de radiologie si imagistica in stomatologie CBCT se pot efectua radiografii stomatologice 2D si 3D, incluzand radiografii ORL, radiografii panoramice, teleradiografii de profil, radiografii stomatologice, precum si radiografiile volumetrice 3D CBCT.

(Iulius Town, Departament PR)

 

Leave a Reply