Designerul Gyarfas Olah, absolvent al Facultatii de Arte si Design a Universitatii de Vest din Timisoara, a creat uniformele cu care sportivii romani vor defila la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris

Comunitatea academica a Universitatii de Vest din Timisoara are bucuria de a anunta ca uniformele create de absolventul Facultatii de Arte si Design din UVT, designerul roman Gyarfas Olah, fabricate in Romania de Pandora Fashion, au fost special concepute pentru sportivii tricolori care vor defila pe 26 iulie, pe cheiul Senei, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024.


Designerul roman se afla la a doua colaborare cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, dupa cea de la Jocurile Olimpice Londra 2012, avand experienta  in crearea tinutelor outdoor sport-casual pentru Fundatia Ivan Patzaichin, demonstrand un talent deosebit de a coordona productiile colectiilor personalizate, in care designul de tipar devine adaptat la masurile atipice ale siluetelor sportivilor de performanta.

Designerul Gyarfas Olah a propus pentru 2024 o colectie de tinute variate, cu elemente comune si complementare, toate avand stilistic un numitor comun: o atitudine casual sport moderna, care celebreaza bucuria de a fi impreuna si bucuria sportului.

Suntem cu totii mandri de realizarile exceptionale ale alumnului UVT, Gyarfas Olah, si suntem onorati sa vedem contributia sa remarcabila in cadrul unui eveniment de o asemenea anvergura internationala. Este o realizare deplina si o dovada clara a talentului si profesionalismului cultivate la Facultatea de Arte si Design a Universitatii de Vest din Timisoara. (Universitatea de Vest din Timisoara, Horea Bacanu)

Leave a Reply