Un militar din Cluj-Napoca, traficant de droguri! A fost saltat de procurorii DIICOT in timp ce vindea 500 g de substante psihoactive

Un militar a fost retinut de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Targu Mures, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce comercializa substante psihoactive.


„La data de 15.07.2024, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Targu Mures au dispus retinerea unui inculpat (militar), cercetat pentru comiterea infractiunii de efectuarea, fara drept, de operatiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Masura a fost luata dupa ce, in aceeasi zi, acesta a fost prins in flagrant in timp ce vindea cantitatea de aproximativ 500 de grame de substanta psihoactiva (2 MMC)“, se arata intr-un comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Targu Mures.

In cursul zilei de marti, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Militar Cluj Napoca a dispus masura arestarii preventive a inculpatului, pe o durata de 30 de zile, a mai transmis sursa citata.

Activitatile judiciare au fost realizate impreuna cu politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Targu Mures. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply