S-a lansat licitatia pentru stadionul de peste 120 milioane de euro al Timisoarei! Alfred Simonis a facut anuntul asteptat de toata suflarea alb violeta

Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, a facut un anunt care a fost primit cu urale virtuale de toata suflarea alb violeta din Timisoara si de oriunde. Mai exact, noul lider al Consiliului Judetean Timis, functie castigata la alegerile locale si pe care o va prelua in toamna, a dezvaluit faptul ca s-a lansat licitatia pentru noul stadion al Timisoarei.


“Este proiectul meu de suflet si ma voi bate pana cand aceasta lucrare va fi finalizata”, promite Alfred Simonis, fiind felicitat pe pagina sa de Facebook de sute de impatimiti ai fotbalului banatean.

Iata mesajul postat de Alfred Simonis cu putin timp in urma:

„S-a lansat licitatia pentru proiectarea si construirea noului stadion al Timisoarei. Durata de proiectare si executie ar trebui sa fie de 30 de luni, 900 de zile, adica mai putin de 3 ani. Valoarea estimata a lucrarii este de 569.839.200 fara TVA, fonduri alocate de Guvernul Romaniei. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 30 august. Anuntul de licitatie poate fi gasit aici:

https://e-licitatie.ro/…/not…/c-notice/v2/view/100182288

In urma cu cateva saptamani, cand premierul Marcel Ciolacu facea primul pas pentru construirea noului stadion, semnand la Timisoara, intr-o sedinta de Guvern, documentatia pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru arena Dan Paltinisanu, promiteam ca voi face toate demersurile pentru ca acest proiect sa intre in linie dreapta.

Iata ca, astazi, s-a facut inca un pas important, lansarea licitatiei pentru stabilirea proiectantului si a constructorului noului stadion. Este proiectul meu de suflet si ma voi bate pana cand aceasta lucrare va fi finalizata.

Timisoara merita o arena noua, iar din functia de presedinte ales al Consiliului Judetean Timis voi face ca acest vis al nostru sa devina realitate.

Timisoara va avea un stadion european cu 30.000 de locuri pe care, sunt sigur, va juca o echipa alb violet.” (Mara Ion)

Leave a Reply