Incident la Festivalul “Beach, Please!” / Rapperul american Wiz Khalifa, ridicat de politisti direct de pe scena, dupa ce si-a aprins o tigara cu cannabis

Rapperul american Wiz Khalifa a fost ridicat, sambata noaptea, de politisti, dupa ce si-a aprins o tigara cu canabis pe scena, in timp ce sustinea un concert la Festivalul “Beach, Please!” de la Costinesti.


Wiz Khalifa a fost pus sub acuzare de DIICOT pentru detinere fara drept de droguri de risc. Rapperul american este cercetat in stare de libertate.

“La data de 14.07.2024, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Constanta au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de un inculpat (cetatean SUA), cercetat pentru savarsirea infractiunii de detinere fara drept de droguri de risc.

S-a retinut faptul ca acesta, pe parcursul unui recital sustinut in cadrul unui festival de muzica ce se desfasoara in statiunea Costinesti, judetul Constanta, a detinut peste 18 grame canabis (drog de risc) si a consumat (pe scena) o alta cantitate de canabis sub forma unei tigari artizanale. Activitatile judiciare sunt realizate impreuna cu politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta”, a anuntat duminica DIIICOT.

Incidentul vine in conditiile in care cofondatorul festivalului, Andrei Selaru (Selly), anunta ca la acest eveniment se va desfasura o campanie antidrog, in parteneriat cu cele mai importante structuri ale MAI.

“Beach, Please!” este considerat cel mai mare festival urban din sud-estul Europei, unde au fost invitati peste 200 de artisti, printre care Travis Scott. Festivalul a debutat in anul 2022, pe plaja de la Costinesti, la initiativa lui Andrei Selaru (Selly) si Lucian Stefan (Global) intr-o varianta mult mai restransa, de doar 30.000 de participanti. Audienta festivalului aproape s-a triplat de la un an la altul. Aproximativ 80.000 de persoane au venit la cel mai mare festival urban de la malul marii in cea de-al doilea an, iar in 2024 s-a estimat participarea a peste 200.000. (V.E.)

 

Leave a Reply