Restrictiile de circulatie pe drumurile din Timis se prelungesc si pentru saptamana viitoare

Avand in vedere prognozele Administratiei Nationale de Meteorologie actualizate si anunturile referitoare la instituirea unor coduri rosii si portocalii de canicula in zona Banatului, restrictiile de circulatie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone deja instituite pana in data de 14 iulie 2024 vor fi prelungite.


Astfel, ele se vor aplica zilnic, pana in 21 iulie 2024, intre orele 10:00 si 20:00, pe toate drumurile administrate de Consiliul Judetean Timis.

Masurile sunt luate in conformitate cu O.G. nr. 43/1997, art.44, alin. (2) si (3), privind regimul drumurilor cu modificarile si completarile ulterioare.

Fac exceptie de la aceste prevederi transporturile de persoane, animale vii si produse perisabile, vehiculele implicate in interventii de urgenta sau care actioneaza la lucrarile de reparatii pe drumurile gestionate de CJ Timis, transporturile postale, de echipamente de prim-ajutor, distributie de carburanti, de marfuri sub temperatura controlata, de vehicule avariate, apa si hrana in zone calamitate (dupa caz), transporturile funerare, precum si cele care vizeaza activitati militare si cele de salubrizarea stradala. (CJ Timis)

Leave a Reply