La finele lunii iulie, Urban Playfield transforma Iulius Gardens intr-o zona de joaca si miscare pentru intreaga familie (P)

Urban Playfield, festivalul sporturilor luate in joaca pentru cei mici si cei mari, isi continua periplul prin tara si va ajunge la Iulius Town Timisoara, in perioada 27 – 28 iulie, aducand bucuria miscarii si a jocului in inima comunitatii. Caravana va ajunge apoi la Satu Mare (3-4 august) si la Iasi (17-18 august). Organizatorii au pregatit demonstratii sportive, concursuri cu premii, clase de dansuri moderne, majorete si zumba, activitati pentru copii si multe alte surprize.


Timisoara si Iasi vor gazdui evenimentele Urban Playfield in parcurile ansamblurilor mixte Iulius Town, respectiv Palas, dezvoltate de compania IULIUS, iar Satu Mare, in Piata Libertatii, oferind participantilor o varietate de activitati sportive si divertisment.

De la volei si tenis, pana la escalada si badminton, Urban Playfield promite sa transforme spatiile urbane in adevarate zone de joaca si miscare. Accesul la toate activitatile este gratuit.

Evenimentul promoveaza ideea ca joaca este un drept universal, indiferent de varsta sau conditie sociala, si incurajeaza pe toata lumea sa redescopere placerea miscarii si a sportului intr-un cadru distractiv si relaxant. Transformand spatiile urbane in zone de joaca, Urban Playfield demonstreaza ca sportul si joaca pot fi integrate in viata de zi cu zi, chiar si in mijlocul agitatiei urbane.

Mirel Alexa, organizator Urban Playfield: „Am initiat acest eveniment tanar si fresh anii trecuti in Cluj-Napoca, iar de anul acesta, Urban Playfield a devenit un festival in tur national prin 10 orase. Am inceput in luna mai cu Alba Iulia, Cluj-Napoca si Brasov. A fost un super succes, foarte multi oameni au venit in zona noastra plina de distractie prin miscare. Asa ca suntem bucurosi sa reluam aventura si sa ajungem acum in alte orase minunate din Romania pentru a promova dreptul nescris la joaca si miscare!”

Urban Playfield este si o ocazie pentru cluburile sportive din orase de a-si prezenta performantele si sportivii, iar pentru comunitate de a le cunoaste. Accesul la toate activitatile este gratuit, iar evenimentul se va desfasura intre orele 10:00-21:00.

Programul general Urban Playfield 2024:

10:00: Deschiderea oficiala a evenimentului

Pe parcursul zilei: invitatii la joaca, demonstratii sportive, concursuri cu premii, clase de dansuri moderne, majorete si zumba, activitati pentru copii si alte surprize

21:00: Inchiderea oficiala a programului zilei

Urban Playfield este un proiect care face un tur national in 10 orase din tara, dedicate jocului si sportului de masa. Fiecarui oras-gazda ii este rezervat un weekend cu o varietate de activitati sportive si divertisment pentru toti participantii, indiferent de varsta.

Evenimentul este organizat de catre echipa Sports Festival, in parteneriat cu Raiffeisen Bank Romania. Ansamblurile mixte Iulius Town Timisoara si Palas Iasi sunt parteneri de locatie ai Urban Playfield. Mai multe detalii pe urbanplayfield.ro. (Iulius Town, Consuela Dobos)

Leave a Reply