VIDEO / Accident rutier cu 3 masini implicate si 8 persoane, dintre care 3 minori, pe Autostrada A1, in Timis! Interventie cu elicopterul SMURD

Pompierii militari de la Lugoj au intervenit, azi, in jurul orei 11,20, pentru asigurarea masurilor PSI si acordarea de prim ajutor, in urma unui accident rutier produs pe A1 km 473.


La locul evenimentului s-au deplasat pompierii lugojeni cu o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de prima interventie si comanda, un echipaj SMURD si o ambulanta SAJ.

In accidentul rutier au fost implicate 3 autoturisme cu 8 persoane, dintre care 5 minori. In urma evenimentului au rezultat doua victime, un adult si un minor, in stare constienta si cooperanta. La locul evenimentului s-a solicitat in sprijin elicopterul SMURD CS.

Minorul a fost transportat la spital cu elicopterul, iar un barbat (tatal acestuia) cu ambulanta SAJ. La o distanta de aproximativ 1 km, pompierii militari au asigurat masurile PSI in urma unui accident rutier produs intre un autotren si un autoturism. Nu au rezultat victime. (ISU Timis)

Leave a Reply