Filme in aer liber si Silent Disco, in acest weekend, la Iulius Town Timisoara (P)

Devenit deja traditie, Flight Cinema in My Town, evenimentul care reuneste cinefilii in Iulius Town, reincepe in acest weekend si readuce serile de film in aer liber. Intreaga vara, te asteptam in Iulius Gardens, unde vor rula cele mai apreciate pelicule din ultima perioada. Vrei sa participi la o petrecere inedita? Vino la Silent Disco, in Iulius Town sa asculti muzica preferata altfel decat pana acum!


Lumini, camera, actiune! Flight Cinema in My Town revine in Iulius Gardens, zona Lake Plaza, iar timisorenii sunt asteptati la serile de film in aer liber.

Vineri, incepem cu pelicula SF „57 Seconds”, sambata pe ecran va rula „John Wick”, iar duminica aflam povestea unei echipe de politisti din sud-estul Londrei, in „Blitz”.

In fiecare seara, filmele incep de la ora 20.00, dar cu o ora inainte, ne vedem la Warm-Up Party. Dupa film, ramanem la un After Party, care incepe in fiecare seara de la ora 21.30. Accesul la Flight Cinema in My Town este gratuit si nu necesita rezervare. Evenimentul este organizat de Flight Festival si Iulius Town Timisoara, cu suportul Event Sound Dj si Check-OUTeam.

Weekend-ul acesta te provocam sa experimentezi si o petrecere speciala! Vineri si sambata, de la ora 20.00, in piateta Family Plaza din Iulius Gardens va avea loc Silent Disco. Fiecare participant va primi casti wireless si va putea alege dintre mai multe canale cu genuri muzicale diferite. Ia-ti prietenii si pregateste-te sa dansezi pe ritmuri diverse! Intrarea este gratuita, in limita locurilor disponibile. Silent Disco este un eveniment marca Flight Festival.

Vino la Iulius Town si bucura-te de serile de vara!

(Iulius Town, Departament PR)

 

Leave a Reply