Piata de la miezul noptii, Midnight Market, se redeschide la Universitatea de Stiintele Vietii din Timisoara. “Asa ceva nu exista in Romania!”, spune Catalina Jahn, administrator Piete24

Piete24 si Universitatea de Stiintele Vietii ”Regele Mihai I”, Calea Aradului nr. 110, ii invita pe toti cetatenii orasului la Midnight Market editia a 2-a, in 13 iulie, la lasarea serii, de la ora 19.


Catalina Jahn (foto 2), administrator Piete24, a explicat ca este un concept nou, dedicat exclusiv producatori si artizanilor locali. MidnightMarket, cu decorurile sale fascinante si atmosfera vibranta, este un eveniment de noapte care reuneste vanzatori, artisti si gurmanzi intr-un cadru urban unic.

Editia a doua a acestui eveniment promite sa fie si mai spectaculoasa, cu o gama diversificata de produse, activitati si experiente pentru toti participantii. A doua editie a MidnightMarket promite o seara plina de descoperiri, socializare si distractie, intr-un mediu sigur si primitor.

Ne-am propus sa aducem in atentia publicului banatean un nou concept, inedit pentru Timisoara, un eveniment cu produse locale, 100% romanesti. Ideea mi-a venit cand eram in concediu in India. Acolo se practica asemenea manifestari si au impact la public, Midnight Market. Ne-am gandit de ce nu? Hai sa o aplicam si sa o adaptam si la noi in Timisoara, mai ales ca asa ceva nu exista in Romania, nici in frumosul nostru oras multicultural.

Ne-am gandit, haideti sa incercam un asemenea proiect cu totul inedit. Este nou, este o premiera nationala. Bineinteles ca am avut si emotii. Nu stiam daca prinde la oameni, dar iata ca are mare succes la timisoreni.

Sunt foarte fericita ca functioneaza si proiectul va continua, evident. Au fost oferte pentru toate varstele si pentru toti.

In plus, avem si folclorul prezent, latura culturala, avem producatorii traditionali locali cu oferte extraordinare de produse agroalimentare de calitate”, a declarat Catalina Jahn, citata de Ziua de Vest.

”Ne dorim incurajarea desfacerii produselor locale si regionale, de calitate, astfel incat sa promovam autenticitatea, diversitatea gastronomica, mestesugurile si munca producatorilor autohtoni”, a concluzionat rectorul USV, prof. Cosmin Popescu.

”Va invitam sa traiti experienta unui eveniment nocturn, cu producatori, artizani si mestesugari care ne vor fi alaturi, incepand cu lasarea serii de la ora 19:00 Asigura-te ca nu ratezi acest eveniment unic!”, este mesajul organizatorilor. (I.P.)

Leave a Reply