Ceremonia de Absolvire UVT 2024 – sarbatoarea unica a intalnirii absolventilor UVT din promotia acestui an, un eveniment deschis intregii comunitati timisorene

Ceremonia de Absolvire UVT 2024, dedicata promotiei de absolventi ai Universitatii de Vest din Timisoara (UVT) din acest an, va fi organizata sambata, 13 iulie, incepand de la ora 10, in Piata Libertatii din Timisoara, si este un eveniment deschis pentru intreaga comunitate timisoreana.


Evenimentul este organizat de UVT cu sustinerea partenerilor sai: BCR, NOKIA, BOSCH, FLEX, BRD, EVIDEN, UNICREDIT BANK, LINDE, BOSCH, CONTINENTAL AUTOMOTIVE, ATOS, ZF, IULIUS TOWN, FORVIA – HELLA, RILASTIL, TUDOR. Personal Tailor, SENNEVILLE&ARCA si partenerul media KISS FM.

La ceremonia din Piata Libertatii vor participa studentii Promotiei UVT 2024, alaturi de conducerea universitatii, reprezentata de rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea si de prorectorii institutiei, decanii si prodecanii facultatilor, alaturi de care se vor afla liderii organizatiilor studentesti, cadre didactice, cat si invitati speciali si parteneri institutionali ai UVT.

In intervalul orar 10 – 12, programul evenimentului va cuprinde deschiderea oficiala a Ceremoniei de absolvire si mesajul Rectorului UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, premierea sefilor de promotie, un concert oferit de studentii Facultatii de Muzica si Teatru si momentul emotionant al aruncarii tocilor.

Pentru ca o ceremonie de absolvire are intotdeauna un final memorabil, va invitam sa petreceti impreuna cu absolventii, colegii si cu toti cei dragi lor, la party-ul de vara organizat tot in Piata Libertatii, „Graduation Party by UVT”, un show de muzica si lumini in carevor urca pe scena Sean Norvis (ora 21) si Alina Eremia (ora 22). Ceremonia de absolvire se va incheia in jurul orei 22.45 cu un foc de artificii.

Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, adreseaza invitatia publica la acest spectacol al absolventilor: „Si in 2024 ne intalnim in mijlocul comunitatii timisorene, cu ocazia sarbatoririi absolventilor UVT, in Piata Libertatii din Timisoara.

Va fi, cu siguranta, un eveniment memorabil pentru absolventii UVT, pentru prietenii si familiile lor, un eveniment al incununarii unei etape semnificative din viata de student. Va invitam sa participati, sambata dimineata, la ceremonia de absolvire, iar apoi la party-ul de vara, organizat pentru dragii nostri absolventi in seara acestei zile unice.” (Universitatea de Vest din Timisoara, Horea Bacanu)

Leave a Reply