VIDEO / Incident grav in centrul Timisoarei: Un politist local a fost lovit cu masina de un sofer drogat, pe care incerca sa-l amendeze pentru parcare interzisa

Politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta Rutiera, aflati in serviciu in zona centrala a orasului, au observat un autoturism cu numere de Timis stationat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilitati din Piata Tepes Voda.


S-au deplasat la autovehicul, l-au legitimat pe conducatorul auto aflat in autoturism, i-au adus la cunostinta legislatia incalcata, moment in care acesta i-a amenintat pe politistii locali, spunandu-i unuia dintre acestia ”iti doresc tot ce e mai rau in lumea asta, iti tin minte fata” si provocandu-l la bataie etc.

Ulterior, politistii locali i-au comunicat barbatului S.M.D., de 26 de ani, din Timisoara, ca ii va fi comunicat procesul verbal la domiciliu, moment in care s-au indreptat catre autovehiculul de serviciu, aflat pe Str. Palanca.

In acel moment barbatul a facut mai multe manevre cu masina, lovindu-l pe unul din politistii locali, a incercat sa fuga, dar celalalt a folosit spray-ul din dotare.

Barbatul s-a dat jos din masina, luand-o la fuga, iar politistii locali au pornit in urmarirea lui, fiind ulterior imobilizat si cu ajutorul echipei de televiziune de la Antena 1 aflata in zona, careia ii multumim pentru ca a dat dovada de spirit civic contribuind la imobilizarea barbatului.

Acesta a fost predat politistilor de la Sectia 1, fiind prezentat procurorului pentru continuarea cercetarilor. In urma testelor efectuate de politisti, aceasta a iesit pozitiv la canabis. Politistul local a fost transportat la Spitalul Municipal pentru investigatii, fiind lovit la o mana. (Politia Locala Timisoara, Dana Seracin)

Leave a Reply