Spectacolul Romanian Psycho, pus in scena la Timisoara de Florin Piersic jr., va fi prezentat la Festivalul National de Teatru si Film “Saptamana Comediei” Brasov

Teatrul National din Timisoara a fost invitat sa participe cu spectacolul Romanian Psycho la cea de-a XI-a editie a Festivalului National de Teatru si Film „Saptamana Comediei” Brasov. Spectacolul Teatrului National din Timisoara va fi prezentat pe scena Teatrului „Sica Alexandrescu” duminica, 7 iulie 2024, de la ora 19. 


Spectacolul Romanian Psycho este scris, regizat si interpretat de Florin Piersic jr, scenografia fiind semnata de Tudor Prodan. Actorul a luat ca punct de plecare noua realitate a sedintelor de terapie on-line, aducand pe scena o lume pe cat de apropiata, pe atat de surprinzatoare.

Dincolo de hohotul de ras, spectacolul Romanian Psycho deschide o tema de reflectie profunda despre o realitate simptomatica. Totodata, spectacolul este o mostra de virtuozitate care, intr-un pseudo-dialog si a unui fals spatiu de siguranta, ne pune fata in fata cu nevrozele, cu locurile comune, cu ridicolul si, fara indoiala, cu latura comica, satirica a unei societati din care, in fond, face parte fiecare spectator.

Festivalul National de Teatru si Film „Saptamana Comediei” este conceput ca principala sarbatoare estivala a Brasovului, fiind organizat in formula de festival – concurs. Spectacolul Romanian Psycho inchide acest prestigios eveniment, fiind  invitat in afara competitiei, ca spectacol de gala.

Biletele pot fi achizitionate on-line pe site-ul www.biletebrasov.ro sau fizic, de la Agentia de bilete a Teatrului „Sica Alexandrescu” din Brasov. (TNT, Geta Petrovici)

Leave a Reply