Timisoreanul Marcel Miclau, reconfirmat in functia de secretar general al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca

Banateanul Marcel Miclau a fost reconfirmat in functia de secretar general al Agentia Nationala pentru Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM).


Decizia prim-ministrului Marcel Ciolacu nr. 224 din 4 iulie 2024, privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detasare, de catre Marcel-Dumitru Miclau a functiei publice vacante din categoria inaltilor functionari publici de secretar general al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca arata:

“Incepand cu data de 8 iulie 2024, Marcel Miclau, directorul AJOFM Timis, exercita cu caracter temporar prin detasare functia publica vacanta din categoria inaltilor functionari publici de secretar general al ANOFM pentru o perioada de 6 luni”, se arata in decizia Guvernului Romaniei semnata de prim ministrul Marcel Ciolacu, joi 4 iulie 2024.

Marcel Miclau a spus care sunt doua obiective pe care le va avea in continuare: “Digitalizarea  serviciilor oferite somerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si activarea persoane lor inactive pe piata muncii”. Reamintim ca AJOFM Timis este condusa, in continuare, de Sana Kasai. (I.P.)

Sursa: Ziua de Vest

One thought on “Timisoreanul Marcel Miclau, reconfirmat in functia de secretar general al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca

  1. Asta , domn învățător , singurul lui ” merit ” și valoare e că s-a însurat cu fata lu Rujoiu mare secretar de partid pe timpul regretatului în rest zero , toată viata lui a fost prin funcții sinecuriste . la fel ca si Grindeanu astia sunt care conduc tara . Habar nu au despre nimic .

Leave a Reply