Pregateste-te de vacanta de vara cu Summer Sale! Brandurile din Iulius Town afiseaza reduceri de pana la 60%! (P)

Suntem in plin sezon de vara, iar Summer Sale te asteapta in Iulius Town cu reduceri consistente si variante de tinute inspirate de spiritul vacantei de vara. Vino in Iulius Town si profita de reducerile de pana la 60%, dar si de articole in tendinte pentru completarea garderobei de sezon!


Summer Sale vine cu o fuziune de imprimeuri florale, siluete atemporale potrivite indiferent de varsta, cu accente cool, dar si cu propuneri inspirate de fiecare moment al zilei.

Reinnoieste-ti garderoba, adaugand piese adaptabile stilului tau si, mai ales, opteaza pentru estetica athleisure! Vei avea de unde alege pentru ca brandurile din Iulius Town afiseaza reduceri consistente.

Zilele de vara ne aduc impreuna, iar petrecerile sunt poate ocazia cea mai potrivita pentru a-ti descoperi abilitatile stilistice. Calvin Klein, Mango, Guess, Tommy Hilfiger, Massimo Dutti, U.S. Polo Assn. sau Motivi afiseaza reduceri de pana la 50%, astfel ca te poti bucura de articole variate, care acopera o gama larga de stiluri si preferinte. Este momentul ideal sa va innoiti garderoba cu piese elegante si confortabile, pentru ca magazinele Oysho, Triumph si Intimissimi va invita sa descoperiti reduceri la lenjerie intima si tinute lejere.

Veniti sa profitati de preturile speciale, valabile pentru o perioada limitata. Nu ratati ocazia de a va bucura de calitate si stil la preturi reduse! Brandurile de incaltaminte au, de asemenea, reduceri semnificative, iar la Anna Cori sau Il Passo vei gasi perechea potrivita in functie de evenimentul si ocazia la care iti doresti sa participi. Nu uita de cosmetice si de esentele parfumului care te vor insoti in fiecare calatorie a ta, pentru ca Douglas, Cupio, MAC Cosmetics sau Khalifa au pregatit oferte speciale! La English Home, Zara Home, Kitchen Shop, Nobila Casa vei gasi reduceri de pana la 60%.

Este momentul perfect sa va rasfatati sau sa gasiti cadoul ideal pentru cei dragi Vizitati magazinele Be in Time, Carpisa, Kultho, Splend`Or si Edifice si profitati de reducerile de pana la 50% la o gama variata de accesorii!

Si brandurile cu profil sportiv s-au alaturat campaniei Summer Sale din Iulius Town Timisoara. Nike, adidas, Sport Vision, 4F sau Intersport au pregatit colectii versatile pentru o varietate activitati sportive outdoor si indoor. (Iulius Town, Departament PR)

Leave a Reply