Creatii vestimentare realizate de absolventii Universitatii de Vest, ateliere de creatie si sesiuni de face painting pentru copii, in Iulius Town (P)

In aceasta saptamana, in Iulius Town, viziunea tinerilor asupra lumii contemporane va fi reflectata prin creatiile vestimentare ale absolventilor programului de studiu Moda – Design Vestimentar, in cadrul Galei MDVTM 2024. Ramanem tot in zona creatiei, iar cei mici sunt asteptati la Atelierul de Creatie, dar si la o sesiune distractiva de face painting. In continuare meciurile Euro 2024 sunt difuzate pe terasa exterioara a food court-ului din Iulius Town.


Absolventii specializarii Moda – Design Vestimentar de la Facultatea de Arte si Design din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara isi vor prezenta creatiile vestimentare, intr-un spectacol de moda inedit. Evenimentul va avea loc joi, 4 iulie 2024, de la ora 20, in Iulius Congress Hall, iar intrarea este gratuita.

Coordonatorii Galei MDVTM 2024 sunt: conf. univ. dr. Andreea Palade Flondor, conf. univ. dr. Valentina Stefanescu, lect. univ. dr. Sandra Chira, lect. univ. dr. Cristina Lazar, lect. univ. dr. Eugenia Riemschneider si lect. univ. dr. Corina Mutu.

Cei mici sunt asteptati sambata, 6 iulie, de la ora 11.00, in zona Intersport, la Atelierele de Creatie, unde vor realiza palariute solare, pe care le pot lua acasa, dupa ce le personalizeaza in culorile lor preferate. Tot aici vor putea sa se „transforme” in eroi pentru ca vor avea loc si sesiuni gratuite de face painting.

In continuare, meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal sunt difuzate pe terasa food court-ului Iulius Mall. Urmatoarea partida va fi intre Spania si Germania si va avea loc vineri, 5 iulie, de ora 19, iar de la ora 22, Franta va juca impotriva Portugaliei. (Iulius Town, Consuela Dobos)

 

 

Leave a Reply