Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, o noua actiune culturala: LiteraTURA – Intalniri cu scriitori – lectura publica

Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara va invita, in cadrul programului actiuni culturale@UMFT, la lectura publica din Texte de atelier (primul volum al Atelierului de scriere creativa din cadrul UMFT).


Cei 19 autori ai acestui volum va asteapta: calatorim impreuna si facem vizibile caile ce leaga artele plastice de muzica si de artele cuvantului. Textele pot fi descoperite in varianta tiparita a cartii, in varianta e-book si la aceasta sesiune de lectura publica.

Vineri, 5 iulie 2024, de la ora 16, la Casa cu Iedera (bulevardul Corneliu Coposu, nr. 5), vom discuta cu artistii ale caror lucrari ne-au inspirat in scrierea textelor de Atelier, precum si cu actori ai scenei culturale timisorene care ne-au fost alaturi in acest demers.

Organizator: s. l. dr. Elena-Ligia Jebelean

La pian: Anastasia Crasovan

Inscrierea prealabila este recomandabila si se face prin completarea acestui formular.

Persoana de contact, director Program Activitati Extracurriculare, conf. dr. Daniela Silindean: silindean.daniela@umft.ro

Evenimentul este realizat in cadrul Programului de activitati extracurriculare artistice – cu sprijinul financiar al Ministerului Educatiei. (UMF, Diana Mihai)

Leave a Reply