Un medic a fost retinut si condus la politie, dupa ce a amenintat un sofer cu pistolul! In masina mai avea si o maceta

Un medic este cercetat de politie, dupa ce a amenintat un sofer cu pistolul in urma unui conflict in trafic, miercuri, 3 iulie. Mai mult, cand ofiterii au vrut sa-i perchezitioneze autoturismul, a incercat sa fuga.


Dupa un apel al victimei la 112, agresorul, un medic angajat la Spitalul Fundeni, a fost identificat rapid de politisti. Acestia au gasit in interiorul autovehiculului sau doua pistoale airsoft si o maceta.

„Astazi, 3 iulie 2024, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 7 Politie au fost sesizati de catre un barbat, prin apel 112, cu privire la faptul ca, in timp ce se afla pe o strada din Sectorul 2, in urma unui conflict in trafic, ar fi fost amenintat cu un pistol de conducatorul altui vehicul, care a intrat, ulterior, in incinta unei institutii medicale. In urma verificarilor efectuate de politisti din cadrul Sectiei 7 Politie, a fost identificata persoana in cauza, un barbat, in varsta de 40 de ani, angajat in cadrul unitatii respective”, a anuntat Politia Capitalei.

In momentul in care politistii i-au solicitat barbatului sa le permita efectuarea unui control asupra autoturismului, precum si un control corporal, acesta a incercat sa fuga.

„Ulterior, barbatul a fost oprit, iar in urma controlului efectuat, in interiorul masinii au fost gasite doua pistoale de tip airsoft si un obiect taietor-intepator, acestea fiind ridicate in vederea continuarii cercetarilor. Cel in cauza a fost condus la sediul Sectiei 7 Politie pentru continuarea cercetarilor”, precizeaza sursa citata. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply