Fiul primarului din Faget, cercetat penal dupa ce a accidentat o fetita si a fugit de la locul faptei

Politistii din Faget au deschis un dosar penal in urma unui accident petrecut in localitatea Manastiur. Mai multe surse au declarat pentru Lugoj Info.ro ca soferul cercetat este fiul primarului ales din comuna, Ionel Curuti. Fiul primarului ar fi accidentat fetita, dupa care a parasit locul accidentului.


Politistii au anuntat ca pe numele barbatului a fost deschis un dosar penal pentru vatamare corporala si parasirea locului accidentului. Din primele informatii se pare ca fetita nu a fost ranita grav si a fost transportata la spital in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.

“Politistii rutieri din Faget au fost sesizati cu privire la faptul ca in localitatea Manastiur a avut loc un accident rutier soldat cu o victima. Din verificarile efectuate la fata locului, politistii au constatat ca un barbat, in varsta de 32 de ani, a condus un autoturism pe DJ609 B in localitatea Manastiur, iar la intersectie cu un drum local din aceeasi localitate, ar fi surprins si accidentat o minora, in varsta de 13 ani, care se deplasa regulamentar pe trotineta. Barbatul a parasit locul accidentului, ulterior fiind depistat de politisti. Minora a fost transportata la spital in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate”, a anuntat IPJ Timis. (V.E.)

Sursa: Ziua de Vest

Leave a Reply