Sorin Grindeanu il ironizeaza pe liderul PNL, Nicolae Ciuca: „Un poznas in slujba tarii”

Scandalul dintre PSD si PNL legat de data alegerilor prezidentiale s-a transformat, joi seara, in razboi total intre cele doua partide aflate la guvernare.


Dupa ce Marcel Ciolacu i-a acuzat, la Bruxelles, in cursul diminetii, pe liberali, ca si-au incalcat cuvantul dat in martie pentru organizarea prezidentialelor in septembrie, iar Nicolae Ciuca l-a ironizat ulterior spunand ca doar canicula ar explica declaratiile premierului, in schimbul de replici dure au intrat ambele garnituri de lideri ai celor doua formatiuni.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, si fostul premier Mihai Tudose, au publicat pe paginile personale de pe retelele sociale dovezile scrise si rostite ca Nicolae Ciuca a semnat in luna martie o decizie a BPN al PNL pentru ca data alegerilor sa fie septembrie.

Tudose a postat un fragment dintr-un interviu al lui Ciuca, acordat unui post de televiziune, in care presedintele PNL spunea ”alegerile prezidentiale raman in septembrie asa cum s-a stabilit”. ”Coerenta! Stabilitate! Incredere! Vizionati si trageti dv concluziile….. Omu’ vrea sa fie presedinte!”, a scris Mihai Tudose, despre Nicolae Ciuca.

Sorin Grindeanu l-a ironizat pe Ciuca numindu-l ”un poznas in slujba tarii”, o aluzie la titlul cartii pe care o promoveaza prezidentiabilul PNL – ”Un ostas in slujba tarii”.

„Un poznas in slujba tarii… Domnul Ciuca ne spune ca va respecta doar prevederile si termenele legale in ceea ce priveste data alegerilor prezidentiale. Ma intreb ce era legal pe 3 martie si a devenit ilegal pe 27 iunie la PNL?! Probabil tot efectul caldurii de afara si al selfieurilor cu televizorul”, a scris Sorin Grindeanu, pe Facebook. (I.P.)

Sursa: antena3.ro

One thought on “Sorin Grindeanu il ironizeaza pe liderul PNL, Nicolae Ciuca: „Un poznas in slujba tarii”

  1. Duceti va dracu toti aciuitii de zeci de ani în cîrca românilor ce mie uniice mie alții niște jeguri umane

Leave a Reply