Gala MDVTM 2024, un spectacol al creativitatii si inovatiei in moda si design vestimentar, oferit de absolventii Facultatii de Arte si Design din UVT

Facultatea de Arte si Design (FAD) din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara (UVT), prin  programul de studiu Moda – Design Vestimentar, are placerea de a va invita la Gala MDVTM 2024, care va avea loc joi, 4 iulie 2024, la Iulius Garden (Iulius Town), incepand de la ora 20.


Acest eveniment, la care intrarea este libera, ofera oportunitatea de a urmari pe podium colectiile vestimentare ale absolventilor generatiei 2024 FAD, atat de la nivelul studiilor de licenta, cat si de la cel al studiilor de masterat.

Creatiile vestimentare prezentate reflecta viziunea acestei generatii asupra lumii contemporane, evidentiind un spirit ludic, indrazneala, rafinament, curaj, sofisticare si sensibilitate. Temele abordate de absolventii din acest an includ sustenabilitatea, digitizarea, incluziunea sociala, diversitatea, memoria personala, tehnologizarea, bucuria si recuperarea traditiei.

Coordonatorii Galei MDVTM 2024 sunt: conf.univ.dr. Andreea Palade Flondor, conf.univ.dr. Valentina Stefanescu, lect.univ.dr. Sandra Chira, lect.univ.dr. Cristina Lazar, lect.univ.dr. Eugenia Riemschneider si lect.univ.dr. Corina Mutu.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Universitatea de Vest din Timisoara, care aniverseaza in acest an opt decenii de la infiintare, ofera comunitatii timisorene noi evenimente ale creativitatii, prin care sunt prezentate publicului larg ideile inovatoare si optiunile artistice ale studentilor si mentorilor care ii indruma. In aceasta serie, Gala de moda si design vestimentar s-a impus ca un eveniment in care sunt aduse in prim plan colectiile vestimentare cele mai reusite create de absolventii acestui program al Facultatii de Arte si Design din UVT, prezentate publicului timisorean.”

Gala MDVTM 2024 este realizata in parteneriat cu Iulius Town Timisoara si face parte din seria de evenimente 80+, organizata cu ocazia aniversarii celor 80 de ani de la infiintarea UVT.

Va asteptam!

(Universitatea de Vest din Timisoara, Horea Bacanu)

Leave a Reply