,,Atipic Beauty Timisoara 2024” by Magda Coman, la Iulius Town Timisoara: 12 modele extraordinare de viata vor defila alaturi de personalitati timisorene

O pledoarie despre oameni cu motivatii puternice, curaj, ambitie, solidaritate si constientizare are loc in Iulius Town, in aceasta saptamana. „Atipic Beauty Timisoara 2024” by Magda Coman reuneste 12 modele extraordinare de viata, in cea de-a 43-a editie a evenimentului.


Joi, 27 iunie, in atriumul Iulius Town, incepand cu ora 19:00, va avea loc ,,Atipic Beauty Timisoara 2024” by Magda Coman, un eveniment emotionant care transmite un mesaj puternic: Frumusetea e in noi, nu in aparente!

12 modele de viata extraordinare in fotoliu rulant vor defila alaturi de personalitati locale din Timisoara si nu numai. Scopul evenimentului sta in speranta de a schimba ideile preconcepute si de a arata societatii ca verticalitatea, puterea si calitatea unui om nu depind de modul sau de a se deplasa.

Atipic Beauty este un eveniment care indeamna sa privesti omul, nu dizabilitatea sau defectele sale, pentru ca in spatele unor aparente se pot ascunde calitati minunate. Totodata, evenimentul este despre nesansa unor oameni ce au ajuns, din diverse motive si provocari ale vietii, sa depinda de un fotoliu rulant.

Evenimentul ne invata, totodata, faptul ca e important sa traim pentru ziua de astazi, sa o facem cu respect si responsabilitate pentru cei de langa noi. Avem puterea de a schimba lucrurile pe care ni le dorim prin exemplul personal, iar ambitia, puterea si vointa pot face imposibilul sa devina posibil.

Cosmina Pasarin va fi gazda evenimentului, iar atmosfera va fi completata cu momente muzicale sustinute de Emanuel Cirste si Mihnea Vilceanu.

Tinutele modelelor si ale personalitatilor locale care vor urca pe scena poarta semnatura designerilor: Atelier Marina Niscoveanu, Beatrice Linda Design, D&D Concept Store, Luminita, Balasz Fashion, Mahnor the brand, Milo Revedere by Loredana Ciangau, Next, Viggo, Yasmine Bridal Couture. (Iulius Town, Consuela Dobos)

Leave a Reply