Masuri imediate impotriva abaterilor disciplinare la Societatea PIETE S.A. Timisoara

Societatea Piete S.A. Timisoara ramane consecventa in demersul de livrare a unor conditii cat mai bune si mai sigure pentru beneficiarii serviciilor precum si pentru angajati, astfel ca managementul societatii a luat masuri imediate cu privire la o abatere disciplinara grava.


Aflat in afara orelor de serviciu, dar cu unul dintre autoturismele societatii Piete S.A pe care avea dreptul sa il conduca prin prisma fisei postului, un inginer responsabil pentru echipa de intretinere si interventii, a produs un accident in Timisoara, miercuri, 19 iunie, soldat cu o victima.

Aceasta traversa strada pe trecerea de pietoni si a fost lovita cu masina de inginerul angajat al Piete S.A., fiind ulterior transportata la spital. Echipajul de politie ajuns la fata locului a constatat ca angajatul Piete S.A. se afla sub influenta bauturilor alcoolice, avand totodata suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, aspect neadus la cunostinta de acesta conducerii societatii.

Astfel de situatii sunt exceptii in cadrul societatii, insa nu toleram comportamente de acest gen. In consecinta, inginerului i-a fost desfacut conactul de munca din cauza abaterilor disciplinare grave. Conducerea Piete S.A. este deschisa colaborarii si comunicarii cu angajatii, dar nu permitem ca din cauza comportamentelor deviante sa fie pusa in pericol o viata”, a precizat directorul general al societatii, Mirel Pop. (Piete S.A. Timisoara)

Leave a Reply